Campings

Een zeer betaalbaar alternatief voor een groepsovernachting in een groepsverblijf is om met je groep te kamperen. De Paasheuvelgroep heeft drie locaties waar je van harte welkom bent met je groep. Hier vind je, net als bij onze groepsaccommodaties, een unieke mix tussen natuur en recreatie, geschikt voor alle leeftijden.

Camping De Gronselenput in Wijlre (Zuid-Limburg) - Individueel kamperen
Kleine, sfeervolle ANWB Charme camping aan de voet van de Keutenberg in het Zuid-Limburgse Wijlre. Rustig gelegen en met een speeltuin, grote zandbak en waterpomp voor de kinderen.
T: 043 - 459 1645
E: gronselenput@paasheuvelgroep.nl
W: www.gronselenput.nl

Paasheuvelgroep Vierhouten (Veluwe) - Groepskamperen
Mooi aangeklede locatie met speeltuinen, bos en natuurlijke zwemplas, geheel gericht op groepen. Hier kan je gefaciliteerd groepskamperen waarbij catering voor de groep wordt verzorgd en je beschikking hebt over je eigen privé kampeerveld. Aan de rand van natuurgebied De Veluwe, tussen Harderwijk en Zwolle.
T: 0577 - 411 336
E: info@paasheuvelgroep.nl
W: www.wijgaangroepskamperen.nl

Paasheuvelgroep Huizen ('t Gooi) - Groepskamperen
Verzorgde camping met goede faciliteiten en gezellig restaurant. Centraal gelegen in ‘t Gooi en ideale uitvalsbasis voor een wandeltocht, fietsritten en culturele uitstapjes naar Amsterdam en Naarden.
T: 035 - 538 2481
E: info@paasheuvelgroep.nl
W: www.wijgaangroepskamperen.nl