Routebeschrijvingen naar de locaties

Navigatie systemen zijn erg handig, soms raken ze echter in de war door de natuurlijke ligging van onze verblijven. We raden aan de routebeschrijving op het infoblad door te nemen (of onderstaande route op google maps te volgen)

 

Routebeschrijving naar Austerlitz

Let op: de afslag op de Woudenbergseweg is makkelijk te missen (tegenover het Beauforthuis). Je rijdt nu een bosweg in, deze geheel uitrijden totdat je bij de receptie uitkomt (aan de rechterhand).

Noot voor busbedrijven:
De receptie is te bereiken met bussen, omkeren is bij de receptie mogelijk.

 

Routebeschrijving naar Baarn

Let op: Gebruik bij navigatiesystemen "Hilversumsestraatweg 1a" als adres. Dit is een woonhuis, niet aanbellen maar ga bij de (open) slagboom circa 500 meter rechtdoor totdat je bij de groepsaccommodatie bent.

Noot voor busbedrijven: De groepsaccommodatie is te bereiken met bussen, aan het einde van het bospad kan met bussen worden gekeerd.

 

Routebeschrijving naar Epe

Let op: De Koekenbergweg komt uit op een zandpad links en een verharde weg rechts. Ga hier linksaf het zandpad op, na ongeveer 700 meter zie je aan de rechterkant een slagboom en groepsaccommodatie de Hertekolk.

Noot voor busbedrijven: De groepsaccommodatie is lastig te bereiken met bussen. Geadviseerd wordt om niet het zandpad op te rijden.

 

Routebeschrijving naar Evertsoord - Korhoen

Noot voor busbedrijven: De groepsaccommodatie is prima te bereiken met bussen.

 

Routebeschrijving naar Evertsoord - Patrijs

Noot voor busbedrijven: De groepsaccommodatie is prima te bereiken met bussen.

 

Routebeschrijving naar Oosterhout

Let op: Navigatie systemen leiden je vaak naar de verkeerde kant van de heide, je komt dan NIET bij de locatie. gebruik bij navigatie het adres "Vraggelse Baan 1".  Je staat dan op een y splitsing, ga de rechtervork in en dan de eerste weg rechtsaf het bos in. Na ongeveer 400 meter ligt de accommodatie aan de rechterkant.

Noot voor busbedrijven: De locatie is lastig te bereiken met bussen, Wij adviseren de groepen bij de Y splitsing uit te laten stappen.

 

Routebeschrijving naar Oostvoorne

Let op: Kies bij navigatie systemen voor Krimweg 6. Het makkelijkste is om bij afslag 8 - Oostvoorne door te rijden en rechtsaf de krabbeweg op te gaan. Aan het begin van het schiereiland liggen een paar woonhuizen, rij verder rechtdoor totdat je op de grote parkeerplaats bent. De accommodatie is nu een klein stukje lopen langs het kanaal.

Noot voor busbedrijven: De locatie is goed te bereiken met bussen, stop niet bij de woonhuizen in het begin. Bussen kunnen op de parkeerplaats over het algemeen keren.

 

Routebeschrijving naar Stroe

Noot voor busbedrijven: De locatie is goed te bereiken met bussen. Laat de passagiers aan het begin van het terrein uitstappen.

 

Routebeschrijving naar Teteringen

Let op: Kies bij navigatie systemen voor Meerberg 2, Oosterhout. Bij aankomst het bospad inrijden en de onverharde weg volgen tot bij het buitenhuis.

Noot voor busbedrijven: De locatie is tot Meerberg 2 goed te bereiken met bussen. Laat de passagiers aan het begin van de onverharde weg uitstappen.

 

Routebeschrijving naar Vierhouten

Let op: Het Frusselt bestaat uit 2 delen. Om te voorkomen dat je op een doodlopende weg uitkomt is het belangrijk de inang te nemen op de kruizing Ganzenakkers / het Frusselt (bij bushalte Vierhouten centrum). Als je de borden "Paasheuvelgroep Vierhouten" volgt kom je automatisch op deze ingang terecht.

Noot voor busbedrijven: De locatie is goed te bereiken met bussen. Let op: ga op de kruizing Ganzenakkers / het Frusselt het terrein op. De kruising Elspterbosweg / het Frusselt loopt dood en keren is voor bussen hier niet mogelijk!  Laat de passagiers bij de receptie uitstappen. Keren is op het terrein mogelijk.