Maaltijden Sint-Michielsgestel 2023

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Contactgegevens

Zodat we eventueel contact op kunnen nemen.

Maaltijden in 2023 - een overgangsjaar

locatie Sint-Michielsgestel is sinds 1 januari 2023 gefuseerd met Stichting Paasheuvelgroep. De maaltijden die deze locatie leverde waren altijd iets anders dan de maaltijden van de Paasheuvelgroep. Wij zien 2023 als een overgangsjaar, het kan dus zijn dat de maaltijden (ontbijt, lunch en avond) er iets anders uitzien omdat we bijvoorbeeld al andere groepen op het terrein hebben die op de "oude" manier de maaltijden afnemen. In dat geval laten we dit uiteraard even weten.

Reserveringsgegevens

Maandag: in het gebouw vanaf 15:00 | Woensdag: In het gebouw vanaf 15:00. Uit het gebouw uiterlijk 10:00 | Vrijdag: In het gebouw vanaf 15:00. Uit het gebouw uiterlijk 10:00 | Zondag: Uit het gebouw uiterlijk 10:00 Het terrein is altijd al vanaf 09:00 beschikbaar voor de groep. Vaak kan de groep al eerder in het gebouw.
Aankomstdatum

Ontbijt

Supplementen ontbijt
Het ontbijt is standaard en bestaat uit: Bruin en wit brood, twee soorten vleeswaren, kaas, zoetwaren, koffie / thee en melk / karnemelk. Onderstaande extra's kunnen apart bij besteld worden.

Lunch

Supplementen lunch
De lunch is standaard en bestaat uit: Bruin en wit brood, twee soorten vleeswaren, kaas, zoetwaren, fruit (appel, banaan en mandarijn), koffie / thee en melk / karnemelk. Onderstaande extra's kunnen apart bij besteld worden.

Lunchmoment

Bij groepen die aankomen op de maandag kan gekozen worden om de lunch op de aankomst of vertrekdag te nuttigen. Per nacht worden er 3 maaltijden verzorgd (ontbijt, lunch en avondmaaltijd)

Avondeten

Voor elke dag is er een vast menu. Tegen meerprijs is ook een BBQ pakket mogelijk. Geef via het dropdown menu aan welke maaltijd jullie voorkeur heeft. Per groep kan 1 maaltijd per dag gekozen worden. Voor vegetariërs wordt het vegetarische alternatief geboden, geef in de volgende vraag het aantal vegetariërs op.

Halal en/of Vegetarisch

Bij Halal wordt voor het aantal opgegeven personen Halal vleeswaren bij ontbijt en lunch geleverd. Voor de frietmaaltijd zijn halal snacks beschikbaar, voor de andere avondmaaltijden wordt de vegetarische variant geserveerd. Bij vegetarisch wordt voor het opgegeven aantal personen een vegetarische avondmaaltijd verzorgd.

Allergieën

Let op: vul de Lactose optie alleen in als een allergenen maaltijd nodig is. Indien het alleen gaat om "geen melk" dan hoeft dit niet ingevuld te worden.

Overige

Mocht u nog specifieke vragen hebben of bijvoorbeeld extra daggasten die mee willen eten dan kunt u dat hier aangeven.