Over de locatie

Vlak bij Venlo biedt Stichting Paasheuvelgroep 2 groepsaccommodaties aan voor het perfecte schoolkamp, sportkamp of muziekkamp. Door de omvang van het verblijf en de grootte buitenruimte zijn de verblijven ook zeer geschikt voor studenten. De accommodaties zijn gericht op grotere groepen, zoekt u een groepsaccommodatie voor 100 personen? Dat is in Evertsoord geen probleem.

  • 2 vrijstaande groepsaccommodaties
  • Korhoen inclusief maaltijden
  • Patrijs ook op basis van zelfverzorging mogelijk
  • Pretpark Toverland is vlakbij
  • Veel ruimte voor sport en spel

Contactgegevens
Paterstraat 15
5977 NM Evertsoord
077-4641849
Routebeschrijving

Wij zijn trots op de vele buitenruimte die bij onze accommodaties aanwezig zijn, ideaal voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Voor de liefhebbers van pretparken is Attractiepark Toverland het perfect uitje, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in de buurt van Venlo. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg.

Wie van de natuur houdt kan terecht in het speelbos op de locatie of bijvoorbeeld in ‘Nationaal Park De Groote Peel’.

Groepsaccommodatie Evertsoord - Eetzaal
Groepsaccommodatie Evertsoord - Speelveld
“Prima plaats om te zijn met een groep. Geweldige ruimtes. Gezellig. Kortom prima locatie.” Driestar College, Zorg & Welzijn

Voortgezet onderwijs

Green Key Logo

Green Key - oog voor de toekomst

Wij vinden dat een duurzame wereld met aandacht voor zowel mens als natuur van belang is voor de toekomst van ons allemaal. Daarom heeft Paasheuvelgroep Evertsoord het Green Key certificaat Zilver (voor zowel de Patrijs als het Korhoen).

BBQ pakket

Maaltijden

De gebouwen verhuren wij inclusief 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch en avond). Deze zijn al in de prijs inbegrepen. Voor het avondeten zijn er verschillende keuzes. Tegen een kleine meerprijs zijn ook BBQ pakketten te bestellen. Wij brengen het eten naar het gebouw, de groep doet zelf de afwas. Uiteraard zijn alle maaltijden ook vegetarisch beschikbaar. De Patrijs ook op basis van zelfverzorging te huur.

Informatie

Download de de plattegrond en richtlijnen voor meer informatie over de groepsverblijven, de routebeschrijving en informatie over aankomst- en vertrektijden.

“Mooie locatie, Goede verzorging, Prima bedden, perfect voor een kamp” CGV Oranje Blauw Nijmegen

Sportvereniging

Leuk in de omgeving

Themapark over aardbeien Aardbeienland

Sprookjesachtige themapark op 12 kilometer afstand. In het overdekte deel (de kas) is een aardbeiensprookjesbos, een aardbeiendroomwereld en een kabouterdorpje te zien. Ook zie je een bijzondere collectie van spullen waar een aardbei op afgebeeld is..

Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen

Het Avonturenbos van Speelpark Klein Zwitserland is het stoerste en spannendste bos van Limburg. Op 25 minuten met de auto.

Attractiepark Toverland Toverland

Magische momenten beleef je in Toverland! Stap binnen in een betoverende wereld met 35 attracties en shows, verspreid over 6 verschillende werelden.

Zwembad De Schatberg in Sevenum

Luxe binnenbad op 4 kilometer afstand. Met buiten waterspeeltuin, buitenbad, natuurbad en speelkelder.