Over de locatie

12 accommodaties midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een groot speelveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de onze groepsverblijven in Austerlitz kan het allebei.

Onze groepsaccommodaties zijn basic, maar modern, ingericht en hebben veel buitenruimte. Groepen vanaf 20 personen kunnen al terecht maar kom je met een grotere groep dan kunnen wij tot maar liefst 192 personen kwijt in één enkele groepsaccommodatie. In totaal zijn er 566 slaapplaatsen op de locatie, perfect dus voor grote groepen.

  • 8 geschakelde groepsaccommodaties
  • 4 vrijstaande groepsaccommodaties
  • Alle accommodaties zijn inclusief maaltijden
  • Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
  • Direct vanuit de accommodatie het bos in
  • Veel ruimte voor sport en spel

Contactgegevens
Woudenbergseweg 47
3711 AA Austerlitz
0343 – 491 304
Routebeschrijving

Een uniek natuurgebied

150.000 jaar geleden stuwden ijs en water massa’s aarde en stenen op en vormden zo een heuvelrug midden in Nederland. De heuvelrug bestaat uit 20.000 hectare aaneengesloten bos- en heidegebied, met daarin onder andere waardevolle natte natuurgronden. Het zuidelijk deel van de Heuvelrug, een gebied van ongeveer 10.000 hectare, heeft sinds 2003 de status van Nationaal Park. In dit gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug liggen onze groepsaccommodaties.

Groepsaccommodatie Austerlitz - Buiten
Groepsaccommodatie Specht - Recreatieruimte
““Lekker veel buiten ruimte en veel plek voor grote groepen kinderen.”” Domstad Jeugdorkest

Muziekvereniging

Groepsaccommodatie Austerlitz - Eetzaall

Een stukje historie

De groepsaccommodaties liggen vlak bij het dorpje Austerlitz, bekend van de Franse generaal de Marmont die hier in opdracht van Napoleon zijn leger stationeerde. De pyramide van Austerlitz (pyramide en speeltuin) die op loopafstand is te bereiken is ook nog een herinnering uit die tijd. Tegenwoordig wordt de omgeving vooral gekenmerkt door uitgestrekte bosgebieden, ook de accommodaties worden omringd door bos. Er is dus veel ruimte voor allerlei spellen en activiteiten in de bossen. Voor meer sportieve activiteiten is er een apart sport- en speelveld te huur op eigen terrein.

BBQ pakket

Maaltijden

Alle gebouw verhuren wij inclusief 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch en avond). Deze zijn al in de prijs inbegrepen. Voor het avondeten zijn er verschillende keuzes. Tegen een kleine meerprijs zijn ook BBQ pakketten te bestellen. Wij brengen het eten naar het gebouw, de groep doet zelf de afwas. Uiteraard zijn alle maaltijden ook vegetarisch beschikbaar.

““Geweldige groepsaccomodatie om een goed trainingskamp te organiseren.”” Karatevereniging Genwakai
Green Key Logo

Green Key - oog voor de toekomst

Wij vinden dat een duurzame wereld met aandacht voor zowel mens als natuur van belang is voor de toekomst van ons allemaal. Daarom heeft Paasheuvelgroep Austerlitz Green Key certificaat Zilver (er is voor deze locatie dispensatie verleend zodat we iets meer tijd hebben om de bestaande verlichting te vervangen door LED verlichting.)

Informatie

Download de de plattegrond en richtlijnen voor meer informatie over de groepsverblijven, de routebeschrijving en informatie over aankomst- en vertrektijden.

Leuk in de omgeving

Pyramide van Austerlitz

Op loopafstand kan de Pyramide van Austerlitz bezocht worden. Naast de historische pyramide is er ook een speeltuin aanwezig, extra voordelig met de schoolkamp arrangementen.

Henschotermeer

Het Henschotermeer is een recreatieplas van circa 70 hectare, waarvan 13 hectare water. Het meer ligt op 6 kilometer afstand van onze groepsaccommodaties.

Het spoorwegmuseum in Utrecht Het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum ligt op 15 kilometer afstand. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater en spannende attracties.

Museum Speelklok Museum Speelklok in Utrecht

Dit museum toont je de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten! Van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel, al doende en al luisterend leer je meer over alle instrumenten.

Nationaal Militair Museum in Soest Nationaal Militair Museum in Soest

Het Nationaal Militair Museum in Soest ligt op 15 minuten fiets afstand van onze groepsaccommodaties. Dit museum toont de rol van de krijgsmacht in onze samenleving en heeft speciale pakketten voor het onderwijs.

Klimbos in Lage Vurrsche Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche

In Lage Vuursche (12 km van Austerlitz) ligt Klimbos Gooi-Eemland met maar liefst 10 klimroutes. Het is een waar klimparadijs, klim jij op 2 meter of 22 meter hoogte?

Zwembad Dijnsselburg Zwembad Dijnselburg

Zwemplezier op 5 kilometer afstand van onze accommodaties. Voor groepen zijn er speciale badenkaarten.

Accommodaties in Austerlitz