Waar we voor staan

Zorgen dat elk kind op kamp kan, dat is onze missie. Want kamp is de plek waar je misschien wel voor het eerst met de natuur in aanraking komt en haar belangrijk leert vinden. Waar je kleding vies mag worden. Waar je mobiel niet op de eerste plaats staat. Een plek waar het even anders is.

Dat is wat wij bieden. Wij zorgen voor de kampgebouwen en de stapelbedden, regelen maaltijden en houden alles netjes schoon. Dat is onze taak, zonder ons met de inhoud te bemoeien.

Kamphulp

Het organiseren van het kamp is niet zomaar iets. Moet er een thema komen? Hoe gaan we eigenlijk naar de locatie toe? Hoe zit het met het eten? Wat voor activiteiten gaan we doen? En wat als er iets gebeurd?

Gelukkig kunnen wij je helpen. Met 100 jaar ervaring en honderden groepen die ons elk jaar weer bezoeken krijgen we wel een klein beetje inzicht in wat belangrijk is. Of welke activiteiten het meest worden gedaan.  We hebben dan ook de beste tips voor je verzameld, zo kan je met een gerust gevoel op kamp.

Inspiratie Magazine OpKamp

Gratis inspiratiemagazine

Op Kamp! is het inspiratiemagazine van Stichting Paasheuvelgroepen is gratis beschikbaar voor al onze gasten. Regelmatig hebben we in dit magazine leuke interviews staan, informatie over de locaties of leuke activiteiten en spelletjes. Een kleine verzameling bieden we ook digitaal aan.

Maaltijdverzorging

Bij de Paasheuvelgroep worden, afhankelijk van de locatie, de groepsverblijven inclusief drie maaltijden per dag gereserveerd. Het ontbijt en de lunch zijn standaard, voor het avondeten zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele vegetariërs of andere bijzonderheden. Ongeveer een maand voor aankomst ontvangt u van ons een e-mail waar jullie de maaltijdkeuze en eventuele bijzonderheden kunnen doorgeven. De maaltijdkeuze kan per locatie verschillen, onderstaand de maaltijd mogelijkheden per locatie.

Tarieven

Bij de Paasheuvelgroep verzorgen we in de meeste gevallen ook de maaltijden voor de groep (ontbijt, lunch en avondeten). In sommige groepsaccommodaties is het ook mogelijk om te verblijven op basis van zelfverzorging.

Vul op de website het aantal (geschatte) personen en de gewenste datum in en je ziet direct de totaalkosten. Hier komt (indien van toepassing) alleen nog de toeristenbelasting bij, verder niks.

Scholen die door het Jeugdeducatiefonds zijn gecertificeerd ontvangen 10% korting op onze reguliere tarieven.

Jeugdeducatiefonds

Jeugdeducatiefonds

Wij werken samen met het Jeugdeducatiefonds om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien in armoede te vergroten. Door het jeugdeducatiefonds gecertificeerde scholen ontvangen van ons 10% korting op hun reservering. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat kinderen die het financieel lastiger hebben ook op schoolkamp kunnen gaan.

Paasheuvelgroep 100 Jaar

Paasheuvelgroep bestaat 100 jaar!

“Waarden als vriendschap en sociale verbinding zijn in 2022 nog net zo actueel als in 1922!”

Peter Verdaasdonk

Directeur Stichting Paasheuvelgroep

Lees meer
Parkeren Icoon

Route, parkeren en laadpalen

Navigatie systemen zijn erg handig, soms raken ze echter in de war door de natuurlijke ligging van onze verblijven. Daarom hebben we per locatie een routebeschrijving gemaakt. Komen jullie met de bus dan kan het zijn dat er wat extra informatie gegeven wordt die handig is voor de buschauffeur. Voor elektrische rijders hebben we hier ook de dichtstbijzijnde laadpalen vermeld.

Richtlijnen tijdens het verblijf

Wij hopen dat u bij ons een prettige tijd heeft. Om verrassingen te voorkomen adviseren wij onze richtlijnen voor aankomst goed door te nemen.

Voor sommige groepen kan het zijn dat we een aantal aanvullende richtlijnen hanteren, zoals een verplichte kijkafspraak voordat we de reservering definitief maken. Bekijk deze aanvullende richtlijnen HIER.

Nachtregister

Om zorg te dragen voor een zo veilig mogelijk verblijf op ons terrein, ontvangen wij bij aankomst een volledig ingevuld nachtregister. Elke gemeente stelt andere eisen aan het nachtregister, download onderstaand een voorbeeld register voor jullie locatie. Staat jullie locatie er niet bij? dan hoeft er ook geen nachtregister te worden ingeleverd.

Groepsaccommodatie Stroe - Recreatiezaal

Recron voorwaarden

De Paasheuvelgroep is aangesloten bij de 2 belangrijkste brancheverenigingen, Hiswa-Recron en Stichting Groepsaccommodaties Nederland. Hiermee heeft de Paasheuvelgroep zich ook gecommitteerd aan de Reserveringsvoorwaarden van de betrokken verenigingen. Op reserveringen zijn de RECRON-Voorwaarden Groepenmarkt van toepassing.

Boekingsvoorwaarden groepen

Bij het maken van uw reservering is het goed om te weten dat wij een aantal boekingsvoorwaarden hanteren naast de Recron Voorwaarden.

 1. De groep dient te voldoen aan de minimale afname van een gebouw zoals vermeld op de prijslijst en op de website. Komt u met minder personen dan de minimale afname aangeeft dan zal de reservering tegen het geldende tarief “minimale afname” aangevuld worden tot u voldoet aan de minimale bezetting. Dit tarief komt overeen met het kindertarief.
 2. Wanneer een gast meerdere gebouwen afneemt, dient het ene gebouw met 75% gevuld te zijn voordat het volgende gebouw of veld geopend wordt. Voor meer duidelijkheid kunt u contact opnemen met afdeling Reserveringen van de Paasheuvelgroep.
 3. Tot 2 weken na het maken van de reservering kunt u nog kosteloos van locatie wijzigen. Wanneer u na deze 2 weken van locatie (niet van datum) verandert kan er een wijzigingstoeslag in rekening gebracht worden. Deze bedraagt € 50,00
 4. Tot 2 weken voor aankomst kunt u het aantal personen kosteloos bijstellen. De eindfactuur wordt na afloop van uw verblijf opgemaakt op basis van het aantal personen dat 2 weken voor aankomst bij ons bekend is. Zorgt u er dus voor dat u uiterlijk 2 weken voor aankomst het definitief aantal personen doorgeeft.
 5. Wij berekenen toeristenbelasting 1 op 1 door. Het kan zijn dat deze bij een vroeg gemaakte boeking nog niet bekend is, we hanteren dan een voorlopig tarief voor toeristenbelasting gebaseerd op het jaar van de boekingsdatum. Indien de tarieven veranderen wordt dit aangepast op de eindfactuur. Het kan dus zijn dat deze hoger uitvalt.
 6. Voor eventuele dag gasten (extra gasten die niet blijven slapen) hanteren wij een toeslag per persoon per dag. Indien dag gasten mee eten met de groep worden ook de extra maaltijden in rekening gebracht.
 7. Wij hanteren een standaard borg van € 300,- per verblijf. Voor risicogroepen kan deze borg verhoogd worden.
 8. Wij hanteren afhankelijk van de periode van boeking één of meerdere betalingstermijnen. De specifieke termijnen staan vermeld op de reserveringsbevestiging.
 9. Wij hanteren standaard aankomst- en vertrekdagen. Afwijkingen hierop zijn in overleg mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 0577 411 556.
 10. Bij annulering is het mogelijk dat er annuleringskosten in rekening gebracht worden. Hierbij worden de standaard annuleringspercentages gehanteerd zoals vermeld in de reserveringsvoorwaarden.
 11. Het is niet mogelijk om maaltijden te laten vervallen. Indien u geen gebruik maakt van een maaltijd wordt deze wel in rekening gebracht.
 12. Op de eerste dinsdag in april is het mogelijk om vrijblijvend 2 jaar vooruit te boeken. De minimale bezetting en de prijs kan nog wel gewijzigd worden. Zodra tarieven bekend zijn heeft u 14 dagen de tijd om kosteloos te annuleren.