Wij vieren feest

Op 2 juli 1922 werd door de Arbeiders Jeugd Centrale een heuvel op de Veluwe gekocht, een paar dagen later vond het eerste zomerkamp plaats. Het was de start van onze stichting, nog steeds zijn we elke dag bezig om duizenden kinderen een fijn kamp te geven!

Paasheuvelgroep 100 Jaar

Afgelopen zaterdag was het exact 100 jaar geleden dat de heuvel in Vierhouten werd aangekocht, tijd dus voor een klein feestje. Het was een prachtige dag met mooie herinneringen en veel hernieuwde ontmoetingen. Voor ons ook het startmoment voor een jubileumjaar vol extra activiteiten. RTV Nunspeet heeft er een leuk artikel over geschreven.

Meerdere feestmomenten

Omdat het een jubileumjaar is zullen we natuurlijk extra veel aandacht besteden aan dit heugelijke feit. We proberen onze historie meer onderdeel te maken van ons verhaal, met leuke opdrachten en mooie verhalen. Ook zal één van onze rijksmonumenten, de Zonnehal, in dit jaar een opknapbeurt krijgen (de kenmerkende “zonnestralen” worden volledig vervangen).

Maar wellicht het leukste is dat we ons 100 jarig bestaan samen willen vieren met de kinderen van Nederland. Zo organiseren wij een gratis kampweekend in oktober, speciaal voor kinderen die het net even ietsje lastiger hebben en een feestmomentje kunnen gebruiken. Aanmelding hiervoor zal spoedig starten, hou ons dus in de gaten!

Update: aanmelding voor het gratis feestweekend is inmiddels gestart!