Groepsaccommodatie speciaal onderwijs

Op een prachtig, bosrijk terrein aan het Wolfsven in Geldrop-Mierlo ligt Hotel Heppie. Niet zomaar een groepsaccommodatie, maar een bijzondere plek waar kinderen uit heel Nederland die – om wat voor redenen dan ook – niet onbezorgd kind kunnen zijn, even heerlijk kunnen ontspannen en spelen. Logeren bij Hotel Heppie is voor kinderen een feest! Het hotel bestaat uit een groepsgebouw voor maximaal 58 personen, met een gezellige groepsruimte, slaapkamers met eigen douche en toilet en een knus appartement. Daarnaast is er een speelgebouw met een grote binnenspeeltuin, een e-fit ruimte en een theaterzaal. Verder wordt het hotel omringd door een groot speelbos met speeltoestellen, een skelterbaan, een kampvuurplaats en een Cruyff-court.

  • Exclusief voor speciaal onderwijs
  • Inclusief maaltijden
  • Binnen speelruimte
  • Buiten speelruimte
  • Theaterzaal “Voice of Heppie”
  • Eigen stukje bos voor sport en spel

Contactgegevens
Navigatie:
Patrijslaan 4
085 – 0653442
Routebeschrijving

Hotel Heppie is de thuisbasis voor de Heppie-vakanties en weekenden. Maar ook scholen in het Speciaal Onderwijs en jeugdzorginstellingen zijn van harte welkom in Hotel Heppie.

Wie een vakantie boekt in Hotel Heppie heeft alle tijd om zich op de kinderen te richten; voor alle randvoorwaarden is al gezorgd. Volledig uitgewerkte programma’s, sport-, spel- knutselmaterialen, maar ook fruit, snoep en drinken, alles is aanwezig. De vakantie behoeft weinig voorbereiding en kan meteen beginnen!

Groepsaccommodatie - Mierlo - Hotel Heppie - Theaterzaal
Groepsaccommodatie - Mierlo - Hotel Heppie - Speeltuin
Groepsaccommodatie - Mierlo - Hotel Heppie - Woonkamer

Methodiek Heppie

Hotel Heppie is vormgegeven vanuit de methodiek van Heppie: het Klimaat van Aandacht. Hierin staan een positief, veilig en stimulerend leef- en speelklimaat voor kinderen voorop. Dat is al aan de buitenkant te zien; de architectuur en kleuren sluiten op een speelse manier aan op de natuurlijke omgeving. Van binnen is het kleurrijk en kindvriendelijk; een warme huiselijke omgeving waarin kinderen zich snel thuis voelen. Al met al een heus kinderparadijs, in een structuurvolle omgeving waarin elk kind zijn weg kan vinden en zich veilig voelt. En dat past precies bij de doelstelling van Hotel Heppie: ieder kind verdient aandacht.

Informatie

Download de plattegronden om een beter beeld te krijgen van de locatie.