Kamphulp

Het organiseren van het kamp is niet zomaar iets. Moet er een thema komen? Hoe gaan we eigenlijk naar de locatie toe? Hoe zit het met het eten? Wat voor activiteiten gaan we doen? En wat als er iets gebeurd?

Gelukkig kunnen wij je helpen. Met 100 jaar ervaring en honderden groepen die ons elk jaar weer bezoeken krijgen we wel en klein beetje inzicht in wat belangrijk is. Of welke activiteiten het meest worden gedaan.  We hebben dan ook de beste tips voor je verzameld, zo kan je met een gerust gevoel op kamp.

Organisatietips

We helpen je graag om de organisatie wat makkelijker te maken. Met de bijgevoegde tips en checklist weet je zeker dat je niks vergeet. Ook handig, een EHBO kaart die je kan uitprinten voor de begeleiding en een meeneemlijst voor deelnemers.

Groepsaccommodatie Stroe - Speelveld
Groepsaccommodatie Stroe - Recreatiezaal

Activiteiten en spelletjes

Spelletjes op kamp, lekker buiten in de open lucht. Met dennennaalden tussen je tenen en het zonnetje op je gezicht. Maar ja, soms is het weer iets minder en zal je naar binnen moeten. Maar geen nood ook daar zijn leuke spelletjes te bedenken. We hebben er een paar voor je klaar gezet.

Inspiratiemagazine Op Kamp!

Op Kamp! is het inspiratiemagazine van Stichting Paasheuvelgroepen is gratis beschikbaar voor al onze gasten. Regelmatig hebben we in dit magazine leuke interviews staan, informatie over de locaties of leuke activiteiten en spelletjes. Een kleine verzameling bieden we hier ook digitaal aan.

Groepsaccommodatie Evertsoord - Buiten

Aanvragen magazine

Natuurlijk sturen we het magazine ook graag naar je toe.