Goedkope groepsaccommodatie

Wij vinden dat ieder kind een mooie kamp beleving verdient. Daarom bieden wij een aantal extra goedkope groepsaccommodaties aan.

Stichting Paasheuvelgroep gelooft dat een groepskamp sterk bijdraagt aan de sociale ontwikkeling van de deelnemers en de groepsdynamiek bevordert. Wij vinden het ontzettend mooi om te zien dat vriendschappen ontstaan en sterker worden tijdens het kamp. Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk kinderen (en jong volwassenen) een dergelijke kampbeleving te laten meemaken.

Goedkope groepsaccommodaties
De Paasheuvelgroep is een stichting, wij hebben dus geen winstoogmerk. Hierdoor kunnen wij goedkope groepsaccommodaties aanbieden. Deze low budget groepsaccommodaties zijn eenvoudig ingericht (maar wel modern en sfeervol) en hebben lekker veel buitenruimte. Zo blijven de groepsaccommodaties lekker voordelig en heb je toch een goede accommodatie in een prachtige omgeving.

Ben je op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie? Hieronder staan de gebouwen die in de laagste prijscategorie zitten. Deze goedkope groepsaccommodaties zijn onze echte budgettoppers.

Goed om te weten: de getoonde tarieven zijn standaard inclusief ontbijt, lunch en avondeten

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.