Baarn

Hilversumsestraatweg 1 (gebruik voor navigatie 1A)
3744 KB Baarn

baarn@paasheuvelgroep.nl

035-5415464

Stichting Paasheuvelgroep

't Frusselt 30
8076 RE Vierhouten

info@paasheuvelgroep.nl

+31 577 411 556

Even wat praktische informatie

Nog maar een paar dagen tot jullie verblijf. Om het verblijf zo makkelijk en gezellig mogelijk te maken hebben we nog wat praktische informatie verzameld. Zorg ervoor dat de overige begeleiding en eventueel de buschauffeur hiervan op de hoogte is.

Routebeschrijving

Navigatie systemen zijn erg handig, soms raken ze echter in de war door de natuurlijke ligging van onze verblijven. We raden aan de routebeschrijving op het infoblad door te nemen (of onderstaande route op google maps te volgen).

Let op: Gebruik bij navigatiesystemen “Hilversumsestraatweg 1a” als adres. Dit is een woonhuis, niet aanbellen maar ga bij de (open) slagboom circa 500 meter rechtdoor totdat je bij de groepsaccommodatie bent.

Noot voor busbedrijven: De groepsaccommodatie is te bereiken met bussen, aan het einde van het bospad kan met bussen worden gekeerd.

Noot voor elektrische auto’s: Helaas zijn er (nog) geen laadstations voor elektrische voertuigen op ons terrein. Er zijn wel meerdere oplaadpunten in de directe omgeving. Bekijk de oplaadpunten..  

Groepsaccommodatie Baarn - Voorkant

Richtlijnen

Wij willen het verblijf voor onze groepen zo prettig mogelijk maken. Hiervoor hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, om verrassingen te voorkomen adviseren wij deze richtlijnen voor aankomst goed door te nemen.

Versterkt geluid niet toegestaan

Omdat jullie in zo’n bijzonder natuurgebied zitten is versterkt geluid (radio, luchttoeter, misthoorn of megafoon) buiten de accommodatie niet toegestaan. Binnen is audio apparatuur al aanwezig welke gebruikt kan worden zolang je het buiten niet kunt horen. Het is niet toegestaan eigen audio apparatuur mee te nemen. Op locatie zijn (zolang de voorraad strekt) fluitjes beschikbaar om de groep bijeen te roepen.

Groepsaccommodatie Baarn - Podium

Aankomst

We hanteren standaard aankomsttijden. Vanwege schoonmaak is het belangrijk deze aan te houden, hou hier rekening mee met het programma.

 • Maandag: vanaf 10:00 uur
 • Woensdag: vanaf 14:00 uur
 • Vrijdag: vanaf 18:00 uur
Groepsaccommodatie Baarn - Basketbalveld

Lekker in de natuur

Super leuk, jullie zitten dadelijk in een echt natuurgebied. Ga dus lekker naar buiten en geniet! Let je wel even op de regeltjes van het bos?

 • Na zonsondergang slapen de dieren
 • Ga dan niet het bos in of de heide op
 • Zorg ervoor dat er geen afval achterblijft
Groepsaccommodatie Baarn - Recreatieruimte

Zelf meenemen

Het is natuurlijk balen als je iets vergeet mee te nemen, nog even snel een overzichtje wat je zeker bij je moet hebben.

 • Onderlaken
 • Slaapzak/dekbed
 • Kussensloop
 • Hand- en theedoeken
 • Basketbal en voetbal
 • Zaklamp
 • EHBO trommel

Wat te doen bij vertrek

Helaas, het verblijf zit er alweer bijna op. Gelukkig doen wij de grote schoonmaak. We vragen jullie wel om het verblijf veegschoon achter te laten, de afwas te doen en de prullenbakken te legen. Extra tip: Kijk vooral even onder de matrassen en de bedden, onze ervaring is dat daar vaak nog kleding of telefoonopladers liggen.