Vierhouten

't Frusselt 30
8076 RE Vierhouten

vierhouten@paasheuvelgroep.nl

0577 - 411 336

Stichting Paasheuvelgroep

't Frusselt 30
8076 RE Vierhouten

info@paasheuvelgroep.nl

+31 577 411 556

Even wat praktische informatie

Nog maar een paar dagen tot jullie verblijf. Om het verblijf zo makkelijk en gezellig mogelijk te maken hebben we nog wat praktische informatie verzameld. Zorg ervoor dat de overige begeleiding en eventueel de buschauffeur hiervan op de hoogte is.

Routebeschrijving

Navigatie systemen zijn erg handig, soms raken ze echter in de war door de natuurlijke ligging van onze verblijven. We raden aan de routebeschrijving op het infoblad door te nemen (of onderstaande route op google maps te volgen).

Let op: Het Frusselt bestaat uit 2 delen. Om te voorkomen dat je op een doodlopende weg uitkomt is het belangrijk de inang te nemen op de kruizing Ganzenakkers / het Frusselt (bij bushalte Vierhouten centrum). Als je de borden “Paasheuvelgroep Vierhouten” volgt kom je automatisch op deze ingang terecht.

Noot voor busbedrijven: De locatie is goed te bereiken met bussen. Let op: ga op de kruizing Ganzenakkers / het Frusselt het terrein op. De kruising Elspterbosweg / het Frusselt loopt dood en keren is voor bussen hier niet mogelijk!  Laat de passagiers bij de receptie uitstappen. Keren is op het terrein mogelijk.

Parkeren Icoon

Parkeren / uitstappen

De weg naar ons terrein toe is een openbare weg. Daarnaast zijn er op het terrein meerdere groepen aanwezig. Daarom willen we groepen verzoeken niet op de openbare weg te parkeren of te laden/lossen. Gebruik hiervoor de grote parkeerplaats op het terrein (ook geschikt voor bussen). Zo houden we de weg vrij voor bewoners, andere groepen of hulpdiensten.

Voor elektrische auto’s zijn er meerdere oplaadpunten in de directe omgeving. Bekijk de oplaadpunten..

Groepsaccommodatie - Vierhouten - Korenbloem - Eetzaal

Richtlijnen

Wij willen het verblijf voor onze groepen zo prettig mogelijk maken. Hiervoor hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, om verrassingen te voorkomen adviseren wij deze richtlijnen voor aankomst goed door te nemen.

Versterkt geluid niet toegestaan

Omdat jullie in zo’n bijzonder natuurgebied zitten is versterkt geluid (radio, luchttoeter, misthoorn of megafoon) buiten de accommodatie niet toegestaan. Audio apparatuur mag wel binnen gebruikt worden zolang je het buiten niet kunt horen. Op locatie zijn (zolang de voorraad strekt) fluitjes beschikbaar om de groep bijeen te roepen.

Groepsaccommodatie - Vierhouten - Rode Valkennest - Eetzaal

Aankomst

We hanteren standaard aankomsttijden. Vanwege schoonmaak is het belangrijk deze aan te houden, hou hier rekening mee met het programma.

 • Maandag: vanaf 10:00 uur
 • Woensdag: vanaf 14:00 uur
 • Vrijdag: vanaf 18:00 uur
Groepsaccommodatie - Vierhouten - Vliegenzwam - Buitenuimte

Natura 2000

Super leuk, jullie zitten dadelijk in een echt natuurgebied. Ga dus lekker naar buiten en geniet! Let je wel even op de regeltjes van het bos?

 • Na zonsondergang slapen de dieren
 • Ga dan niet het bos in of de heide op
 • Zorg ervoor dat er geen afval achterblijft
Groepsaccommodatie - Vierhouten - Klaproos - Slaapkamer

Zelf meenemen

Het is natuurlijk balen als je iets vergeet mee te nemen, nog even snel een overzichtje wat je zeker bij je moet hebben.

 • Onderlaken
 • Slaapzak/dekbed
 • Kussensloop
 • Hand- en theedoeken
 • EHBO trommel

Wat te doen bij vertrek

Helaas, het verblijf zit er alweer bijna op. Gelukkig doen wij de grote schoonmaak. We vragen jullie wel om het verblijf veegschoon achter te laten, de afwas te doen en de prullenbakken te legen. Extra tip: Kijk vooral even onder de matrassen en de bedden, onze ervaring is dat daar vaak nog kleding of telefoonopladers liggen.