Vier 100 jaar Paasheuvelgroep met ons mee

We bestaan 100 jaar en dat willen we samen met de kinderen in Nederland vieren. Daarom organiseren we van 21 t/m 23 oktober 2022 een gratis feestweekend voor kinderen voor wie vakantie vieren nét wat minder vanzelfsprekend is. Dit weekend is mogelijk dankzij de samenwerking met onze maatschappelijke partners  FNV Zomerkamp, Stichting VakantieKind en Stichting Weekje Weg.

Groepsaccommodatie Vierhouten - Jaap - Buitenruimte

Voor wie is dit gratis kamp?

Er worden verschillende deelkampen gemaakt voor kinderen van 7 t/m 16 jaar. Bij een teveel aan inschrijvingen zal er een selectie gemaakt worden.

Het enige dat zelf geregeld moet worden is het brengen en halen naar de locatie in Vierhouten. Voor de rest  is alles geregeld. Er zijn dus geen kosten aan deelname verbonden.

Het feestweekend staat boordevol leuke activiteiten met als hoogtepunt een heuse feest avond! Alles draait om gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden en vriendinnen. Het weekend wordt begeleid door  vrijwilligers die veel ervaring hebben met kinderkampen en hiervoor ook jaarlijks een trainingsweekend houden.

We organiseren dit gratis kinderkamp niet alleen. De organisatie en het programma wordt mede verzorgd door een aantal goede partners die jarenlange ervaring hebben met zomer kampen voor kinderen en jeugd.  Zo wordt het gegarandeerd een enorm leuk weekend!

logo stichting vakantiekind

Stichting VakantieKind is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Hun doel is om kinderen uit alle lagen van de samenleving samen van een betaalbare vakantie te laten genieten op een andere locatie dan hun woonplaats. Ieder kind moet op vakantie kunnen.

logo Zomerkamp FNV

Zomerkamp FNV

Een zomerkamp is helaas niet voor iedereen betaal baar, terwijl zomerkampen juist belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind. Het zomerkamp FNV is een gratis week vakantie voor jongeren waarvan een (groot) ouder lid is van vakbond FNV. OoK FNV Zomerkampen bestaat in 2022 precies 100 jaar!

Logo Stichting Weekje Weg

Stichting Weekje Weg

Stichting Weekje Weg vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Ongeacht zijn/haar financiële situatie en sociale (on)mogelijkheden. Daarom biedt Stichting Weekje Weg vakanties
aan gezinnen die rond moeten komen van een minimum inkomen.