Welkom groepsaccommodatie Zonnewende!

We hadden de afgelopen maanden al vaak contact maar we verwelkomen nu officieel alle medewerkers en gasten van de Zonnewende hartelijk welkom bij de Paasheuvelgroep. Deze prachtige groepsaccommodatie in het gezellige Brabantse dorp Sint-Michielsgestel zal vanaf nu ook op onze website terug te vinden zijn.

We zijn enorm onder de indruk van de prachtige bosrijke ligging, de vele speelfaciliteiten en de gastvrijheid van de medewerkers. We hopen dan ook dat steeds meer groepen deze locatie weten te vinden. Want wij weten het eigenlijk wel zeker, ben je op deze locatie te gast geweest dan blijven de herinneringen en verhalen je nog jaren bij!

Wat veranderd er voor gasten?

Veel zal hetzelfde blijven. Groepen zullen dezelfde gezichten zien en dezelfde gastvrijheid ervaren. Het plezier van de deelnemers in het bos, de mooie slaapvleugels en de scherpe tarieven, ook dat veranderd er niet. Reserveringen die al zijn gemaakt voor 2023 worden 1 op 1 overgenomen, bestaande afspraken blijven dus gewoon staan.

Toch zullen er ook een paar dingen veranderen. Dit jaar (2023) zal uiteraard nog een overgangsjaar zijn. Vanaf 2024 zal je merken dat onderstaande aspecten net anders zijn.

Tarieven

De tarieven die Zonnewende hanteerde en de tarieven van Stichting Paasheuvelgroep verschillen vaak amper. De meeste groepen betalen ongeveer hetzelfde of komen soms zelfs iets goedkoper uit. Mocht er een groot prijsverschil zijn dan zullen we maatwerk afspraken maken. De tariefstructuur is wel anders, zo hanteert de Paasheuvelgroep persoonsprijzen voor zowel kinderen als volwassenen en wordt er gebruik gemaakt van verschillende tarief seizoenen.

Maaltijdverzorging

De maaltijden die Zonnewende en Paasheuvelgroep leveren zijn net iets anders. Een aantal onderdelen die Paasheuvelgroep als extra supplement aanbiedt waren bij de Zonnewende standaard. Ook de menu’s zijn net wat anders. Het jaar 2023 zien wij als een overgangsjaar, bestaande gasten die al een reservering hadden gemaakt bedienen we uiteraard op basis van de maaltijden die Zonnewende altijd al hanteerde. Vanaf 1 januari 2024 zullen alle reserveringen op basis van het maaltijdformulier van de Paasheuvelgroep worden bedient.

Aankomst en vertrektijden

Ook de aankomst- en vertrektijden zijn net iets anders. Omdat 2023 een overgangsjaar is en er al bestaande reserveringen zijn zullen we de oorspronkelijke Zonnewende aankomst- en vertrektijden hanteren voor dit jaar. Vanaf 2024 gelden de nieuwe aankomst- en vertrektijden.


Zonnewende (tot 2024)*

Maandag: in het gebouw vanaf 15:00.

Woensdag: In het gebouw vanaf 15:00. Uit het gebouw uiterlijk 10:00

Vrijdag: In het gebouw vanaf 15:00. Uit het gebouw uiterlijk 10:00

Zondag: Uit het gebouw uiterlijk 10:00

*Het terrein is altijd al vanaf 09:00 beschikbaar voor de groep. Vaak kan de groep al eerder in het gebouw.

 

Paasheuvelgroep (vanaf 2024)

Maandag: In het gebouw vanaf 10:00.

Woensdag: In het gebouw vanaf 14:00. Uit het gebouw uiterlijk 10:00

Vrijdag: In het gebouw vanaf 18:00. Uit het gebouw uiterlijk 14:00

Zondag: Uit het gebouw uiterlijk 17:00

Contact met de Paasheuvelgroep

Het kan natuurlijk altijd zijn dat jullie nog vragen hebben, of dat wij in de communicatie aan iets niet hebben gedacht. Laat het ons dan vooral even weten, we zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 of via ons e-mail adres.