Wie is Bart Smit

Bart Smit werkt ongeveer een jaar bij Stichting Paasheuvelgroep as algemeen medewerker in Vierhouten. Wij zijn benieuwd hoe het werk hem bevalt, is het anders dan verwacht, zijn er bijzondere momenten geweest. We vragen het aan hem.

Wat viel je op tijdens je eerste werkweek?

We kijken vooral naar wat het gewenste resultaat is en bedenken daar zelf een plan bij. Dat was destijds even wennen maar inmiddels is dat normaal geworden.

“Als ik een hoop heb gedaan, resultaat behaald en de blije gasten zie. Dan ga ik met een blij gevoel naar huis.” Bart Smit

Algemeen medewerker in Vierhouten

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij deze werkgever?

Op maandag loop ik vaak met Andre mee. En ik ben niet dom, maar ik heb ook geen ervaring met de dingen die hij doet. Dus ik let altijd goed op en stel een boel vragen. Daar leer ik een hoop van.

Groepsaccommodatie Vierhouten - Jaap - Slaaphutje

Wat was het meest bijzondere moment?

“Dat FVN kamp. Wat een festival maken die lui ervan. Superleuk om te zien en ze te helpen”

Bart Smit

Algemeen medewerker in Vierhouten

Wat was je allerleukste werkdag bij ons ooit?

Ik heb niet zozeer één dag, maar ik vind mijn werk nu echt wel leuk. Ik hou ervan om effectief en autonoom veel te doen, en het resultaat ervan te zien. Met de collega’s op stap is ook erg leuk.

Groepsaccommodatie Vierhouten - Jaap - Buitenruimte

Waarom ben je trots op je werk?

Als ik iets heb gedaan waar het resultaat goed is. Dus als ik iets netjes heb gemaakt of een stukje service heb verleend waar de gasten blij van worden. Ik vind het ook echt superleuk om blije kids op het park te zien, spelen en zingen en zo.

“Favoriete gespreksonderwerp met collega's? Het koffiezetapparaat.” Bart Smit

Algemeen medewerker in Vierhouten

Ook bij ons komen werken?

Bart kan best nog wat gezellige collega’s gebruiken! Momenteel staat er ook in Vierhouten een vacature open voor algemeen medewerker, een leuke afwisselende baan in een prachtig bos- en heidegebied.