Over de accommodatie

In het vrijstaande gebouw vind je een grote keuken (die is ingericht om voor grote groepen te koken), het eet- en recreatiegedeelte én sanitaire voorzieningen. De slaaphutten met stapelbedden staan verspreid op het terrein, naast een extra slaapgebouw met enkele bedden en sanitair. De slaaphutten zijn voorzien van verlichting en elektra. De accommodatie staat op een eigen stukje bos met een paar speelveldjes. Bij de recreatiezaal is een terras.

 • 64 slaapplaatsen
 • 5 blokhutten in het bos
 • 6 slaapkamers in apart gebouw
 • 8 douches en 4 wc’s
 • Vuurkorf is aanwezig *
 • Als enige groep op locatie
 • Eigen stuk bos
 • Klein voetbalveldje (open plek met doeltjes)
 • Picknicktafels rondom het gebouw
 • Verhuur op basis van zelfverzorging

* controleer of er gestookt mag worden

Aankomst
wijzig
Vertrek
wijzig
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

Tarieven voor deze datum zijn nog niet bekend, plaats vrijblijvend een voorreservering
Optie aanvragen

Of bel ons op +31 577 411 556

Over de locatie

Klein Anker ligt op een eigen stukje bos in de plaats Stroe. Centraal gelegen in Nederland aan de rand van natuurgebied De Veluwe, tussen Amersfoort en Apeldoorn. In de buurt vind je onder andere het Kröller Müller Museum en Radio Kootwijk. Op loopafstand van Klein Anker staat een educatieve geitenboerderij.

Groepsaccommodatie Stroe - Recreatiezaal
Groepsaccommodatie Stroe - Speelveld
“We hebben een heel fijn en geslaagd weekend gehad. De kinderen konden veilig spelen op een groot terrein. Het was super!” familie Koldeweij
Green Key Logo

Green Key - oog voor de toekomst

Wij vinden dat een duurzame wereld met aandacht voor zowel mens als natuur van belang is voor de toekomst van ons allemaal. Daarom heeft Paasheuvelgroep Stroe Green Key certificaat Brons (er is voor deze locatie dispensatie verleend zodat we iets meer tijd hebben om sensoren voor de verlichting te plaatsen en de bestaande verlichting te vervangen door LED verlichting).

Gratis inspiratiemagazine

Meer weten over de locatie en Stichting Paasheuvelgroep? Vraag dan het gratis magazine OpKamp! aan. Regelmatig hebben we in dit magazine leuke interviews staan, informatie over de locaties of leuke activiteiten en spelletjes. Een kleine verzameling bieden we ook digitaal aan.

 

Groepsaccommodatie Stroe - Keuken

Zelfverzorging

Deze locatie is alleen op basis van zelfverzorging te huur. De keuken is goed uitgerust om voor grotere groepen te koken met lekker grote pannen en voldoende keukeninventaris.

De keuken is uitgerust met koffiemachine en filters, waterkoker, grote en kleine koelkast, 5 pits gasfornuis, diepvries en magnetron.

Informatie

Sommige dingen wil je ook gewoon even kunnen downloaden en later bekijken, we hebben wat extra informatie voor je klaar gezet.

Checklists

Slaapverblijven

 • 6 slaapkamers met 2 stapelbedden
 • 5 slaaphutten met 4 stapelbedden
 • Bedden voorzien van: matras en kussen

Keukeninventaris

 • Koffiemachine met koffiefilters
 • Waterkoker
 • Grote en kleine koelkast
 • 5-pits gasfornuis
 • Diepvries en magnetron
 • Serviesgoed; borden, bestek en kopjes
 • Vuilniszakken en afwasmiddelen

Zelf meenemen

 • Slaapzak / Dekbed
 • Onderlaken
 • Kussen en kussensloop
 • Theedoeken en handdoeken
 • EHBO trommel

Leuk in de omgeving

Sportproductions Stroe (0km)

Vaste partner voor activiteiten op de eigen locatie! Ze kennen ons terrein en weten dus precies welke activiteiten hier perfect bij passen. Van losse spellen zoals Expeditie Groepsgebouw tot volledige programma's met meerdere activiteiten.

Stroese Dame Geitenboerderij Stroese Dame (1km)

Geitenboerderij de groote stroe biedt een groot assortiment aan biologische boerengeitenkazen. Kazen die op ambachtelijke wijze door de boer en boerin zelf worden gemaakt. Voor groepen zijn ook rondleidingen mogelijk.

Passiflorahoeve De Passiflorahoeve (6km)

Overdekte vlindertuin en buitentuin De Passiflorahoeve is een zorgboerderij met een totale oppervlakte van 16.000 m2. Het complex, dat bij een oude Veluwse boerderij is gesitueerd, bestaat uit 5 bijzondere en prachtige vlindertuinen.

Klimbos Garderen Klimbos Garderen (10km)

Bij Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels, een parcours met funonderdelen en een parcours op maar liefst 25 meter hoogte!

Oud Ambacht Oude ambachten en speelgoed museum (12km)

Het museum is een feest van herkenning voor de oudere generaties en verbazing voor de jongere generaties. Het museum heeft veel te bieden, zo zijn er 160 verschillende ambachten te zien en een speelgoedmuseum met antiek speelgoed. Voor de kinderen zijn er een leuke speurtochten, een speelruimte en een Oud Hollands Spellen Plein.

Radio Kootwijk Radio Kootwijk (13km)

Het monumentale voormalige zendstation Radio Kootwijk verrijst in het hart van de Veluwe, waar de bomen plaats maakten voor een open gebied van heidevelden en zandverschuivingen. Eenmaal de afrit naar Radio Kootwijk genomen, begint de verwondering. Een slingerend pad door de imposante bossen leidt via het kleine gelijknamige dorp naar het voormalige zendstation.

Kroller Muller Kroller Muller Museum (14km)

Hier sta je oog in oog met de mooiste Vincent van Goghcollectie ter wereld en geniet je van topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Het museum is de schatkamer van De Stijl en het futurisme, maar verrast ook met presentaties van hedendaagse kunstenaars.

Paleis Het Loo Paleis Het Loo (23km)

Paleis Het Loo is het grootste, authentieke 17e-eeuws paleis van het Huis Oranje-Nassau. Al sinds 1984 ervaren onze bezoekers hoe de Oranjes op deze plek woonden, werkten en genoten van de tuinen, het paleis en de natuur. Het is een plek met een bijzondere geschiedenis.

Optie aanvragen (vrijblijvend)

Verblijfsduur:

Beschikbare aankomstdatums:

Uw gegevens:

Naar dit e-mailadres sturen wij de bevestiging van uw boekingsaanvraag.

Wanneer wij nog vragen hebben bellen wij u op dit nummer.

Op basis hiervan sturen wij gerichte informatie.

Jeugdeducatiefonds

Scholen die door het jeugdeducatiefonds zijn gecertificeerd ontvangen 10% korting op de reguliere tarieven.

We gebruiken uw gegevens alleen om de aanvraag te verwerken (Lees ook onze privacy-verklaring).

Aankomst
Vertrek
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

Tarieven voor deze datum zijn nog niet bekend, plaats vrijblijvend een voorreservering
Optie