Over de accommodatie

In dit langwerpige gebouw ligt centraal de recreatiezaal met keuken en bar. Aan weerszijden van de zaal liggen de gangen met de slaapkamers en sanitair. Er is een “leidingkamer” met eigen toilet. Het Samuel Naardenhuis ligt vrij gelegen met aan de voorzijde van het verblijf een terras die uitkijkt over een speelveld en de vaart. Aan de achterzijde is er nog een terras dat uitkijkt over het speelbos. Via de achterzijde van het gebouw loop je zo naar het Brielse meer waar je vrij mag zwemmen.

  • 74 slaapplaatsen
  • 10 slaapkamers
  • 10 douches en 9 wc’s
  • Vuurkorf is aanwezig *
  • Aan het Brielse meer
  • Speelveld (gras) op het schiereiland
  • Zandstrand op fietsafstand
  • Picknicktafels voor het gebouw
  • Inclusief ontbijt, lunch en avondeten
  • Als enige groep op de locatie

* controleer of er gestookt mag worden

Aankomst
wijzig
Vertrek
wijzig
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

Tarieven voor deze datum zijn nog niet bekend, plaats vrijblijvend een voorreservering
Optie aanvragen

Of bel ons op +31 577 411 556

Over de locatie

Groepsverblijf het Samuel Naardenhuis ligt op een schiereiland aan het Brielse Meer waar je vrij kan zwemmen. Ga je liever naar een echt zandstrand dan is deze te vinden op minder dan 3 kilometer fietsen. Op het schiereiland waar het Samuel Naardenhuis staat is vrijwel geen andere bebouwing aanwezig, je bent als groep dus lekker op jezelf.

Groepsaccommodatie Oostvoorne - Eetzaal
Groepsaccommodatie Oostvoorne - Slaapkamer

Het Brielse Meer

Het water is al eeuwen onlosmakelijk verbonden met Brielle. Vroeger heette het Brielse Meer de Brielse Maas, en was deze zijarm van de rivier een belangrijke route voor de scheepvaart. Tegenwoordig is het een heerlijk recreatiegebied. Ongeveer tien kilometer lang loopt het water door het gebied met aan weerszijden op de oevers ligweiden, strandjes, speelveldjes, campings en horeca. De mogelijkheden zijn eindeloos, lekker zwemmen, surfen, suppen of varen.

Brielle zelf is een historische vestingstad met één van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad telt meer dan 400 monumenten en is bekend uit de geschiedenisboekjes, want ‘op 1 April (1572) verloor Alva zijn Bri(e)l’. Binnen de vestingmuren bevinden zich de bijzondere Sint-Catharijnekerk (waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon) en het interactieve museum van de Tachtigjarige Oorlog, gevestigd in het oude stadhuis.

“Hele fijne locatie, vriendelijke mensen op locatie die het eten verzorgen en bij het in en uitcheck moment zijn. Prachtige omgeving met genoeg te doen” Ilex College
Green Key Logo

Green Key - oog voor de toekomst

Verblijven bij Paasheuvelgroep Oostvoorne betekent niet alleen een fijne sfeer, vriendelijk personeel en een mooie omgeving, maar het betekent ook dat jullie kiezen voor duurzaamheid. Wij vinden namelijk dat een duurzame wereld met aandacht voor zowel mens als natuur van belang is voor de toekomst van ons allemaal. Daarom heeft Paasheuvelgroep Oostvoorne het Green Key certificaat Zilver.

Gratis inspiratiemagazine

Meer weten over de locatie en Stichting Paasheuvelgroep? Vraag dan het gratis magazine OpKamp! aan. Regelmatig hebben we in dit magazine leuke interviews staan, informatie over de locaties of leuke activiteiten en spelletjes. Een kleine verzameling bieden we ook digitaal aan.

 

BBQ pakket

Maaltijden

Dit gebouw verhuren wij inclusief 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch en avond). Deze zijn al in de prijs inbegrepen. Voor het avondeten zijn er verschillende keuzes. Tegen een kleine meerprijs zijn ook BBQ pakketten te bestellen. Wij brengen het eten naar het gebouw, de groep doet zelf de afwas. Uiteraard zijn alle maaltijden ook vegetarisch beschikbaar.

Informatie

Sommige dingen wil je ook gewoon even kunnen downloaden en later bekijken, we hebben wat extra informatie voor je klaar gezet.

Checklists

Slaapverblijven

  • 1 zaal met 7 stapelbedden
  • 1 zaal met 5 stapelbedden
  • 3 zaal met 4 stapelbedden
  • 3 zaal met 3 stapelbedden
  • 2 zaal met 2 stapelbedden
  • Bedden voorzien van: matras en kussen

Keukeninventaris

  • Koffiemachine met filters en koffie
  • Waterkoker met thee
  • Koelkast
  • Magnetron
  • Serviesgoed
  • Vuilniszakken en afwasmiddel

Zelf meenemen

  • Slaapzak / Dekbed
  • Onderlaken
  • Kussensloop
  • Hand- en theedoeken
  • EHBO trommel

Leuk in de omgeving

Sportproductions Oostvoorne (0km)

Vaste partner voor activiteiten op de eigen locatie! Ze kennen ons terrein en weten dus precies welke activiteiten hier perfect bij passen. Van losse spellen zoals Expeditie Groepsgebouw tot volledige programma's met meerdere activiteiten.

Bezoekerscentrum Tennalaplas Bezoekerscentrum Tennelaplas (6km)

Midden in het duingebied van Voorne ligt Bezoekerscentrum Tenellaplas. Een ideaal startpunt om de natuur te verkennen en je uitgebreid door onze vrijwilligers te laten informeren. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en genieten van de omgeving.

Historisch Museum Brielle Historisch Museum Den Briel (8km)

Het Historisch Museum Den Briel is een geschiedkundig museum in Brielle in het oude stadhuis, de voormalige stadsgevangenis en de vroegere Waag. Het museum heeft de 80 jarige oorlog en de geschiedenis van Brielle-Den Briel als onderwerp.

Agathahoeve Kinderboerderij Agathahoeve (5km)

Kinderboerderij Agathahoeve staat op het terrein van het Agathahuis in Oostvoorne. De kinderboerderij heeft een binnen- en een buitenruimte. De binnenruimte bestaat uit een bezoekersruimte en een werkruimte voor de cliënten. De buitenruimte bestaat uit verschillende stallen, hokken en een terras voor bezoekers.

Duinhuisjes Openluchtmuseum de Duinhuisjes (6km)

Verspreid in het duingebied van Voorne stonden ooit een groot aantal typische duinboerderijtjes, die deel uitmaakten van het prachtige landschap. De Historische Vereniging Westelijk Voorne heeft drie duinhuisjes gered van de ondergang en verplaatst naar een terrein aan de Duinstraat 18 in Rockanje. Daar werden ze in de oorspronkelijke stijl herbouwd, gerestaureerd en verenigd met het plaatselijke duinhuisje 'Duinstraat'. Samen vormen ze nu het Openluchtmuseum De Duinhuisjes. In 2011 kreeg het Openluchtmuseum het predicaat “Erkend Museum”.

Brunotti Beachclub Brunotti Beach Club (2,7km)

Brunotti Beachclub is de plek voor de kids waar altijd iets te beleven is, van complete windsurfweek tot kinderfeestje en beachday met je school.

Historyland Historyland (14km)

Ga met ons op avontuur tientallen miljoenen jaren terug, naar de tijd van de dinosauriërs. Of naar de laatste ijstijd waar je bibberend van de kou oog in oog komt te staan met een levensgrote mammoet, holenbeer of sabeltandkat.

Zuiderdiep zwembad Buitenzwembad Zuiderdiep (22km)

Zwembad Zuiderdiep bestaat uit een overdekt zwembad, verdeeld over een wedstrijdbad en een recreatiebad, Whirlpool en peuterbad. Daarnaast is er ook een grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek, jetstream.

Optie aanvragen (vrijblijvend)

Verblijfsduur:

Beschikbare aankomstdatums:

Uw gegevens:

Naar dit e-mailadres sturen wij de bevestiging van uw boekingsaanvraag.

Wanneer wij nog vragen hebben bellen wij u op dit nummer.

Op basis hiervan sturen wij gerichte informatie.

Jeugdeducatiefonds

Scholen die door het jeugdeducatiefonds zijn gecertificeerd ontvangen 10% korting op de reguliere tarieven.

We gebruiken uw gegevens alleen om de aanvraag te verwerken (Lees ook onze privacy-verklaring).

Aankomst
Vertrek
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

Tarieven voor deze datum zijn nog niet bekend, plaats vrijblijvend een voorreservering
Optie