Over de accommodatie

Grote accommodatie die bestaat uit drie geschakelde accommodaties (Klaproos, Korenbloem en Pinksterbloem). Elke accommodatie heeft zijn eigen ingang en recreatieruimte. Door de tussenliggende deuren open te stellen zijn alle ruimtes met elkaar verbonden. Het verblijf ligt vlak bij het openlucht theater en heeft een buitenplaatsje. Bij huur van de Vleugel kan de groep (indien beschikbaar) gratis gebruik maken van de nabijgelegen Paasheuvelzaal. Deze recreatiezaal ligt naast het verblijf en is geschikt om in te eten of om activiteiten in te organiseren. De Vleugel heeft een klein buitenplaatsje met picknicktafels. In de buurt ligt een grasveld waarop alle sport- en spelactviteiten plaats kunnen vinden. In de buurt van de Vleugel ligt een groot openluchttheater, kampvuurplek en een natuurlijke plas (niet voor langdurig zwemmen).

 • 110 slaapplaatsen
 • 30 slaapkamers
 • 18 douches en 22 wc’s
 • Eigen vuurplaats *
 • Openluchttheater naast het gebouw
 • Recreatieplas op het terrein
 • Groot speelveld op het terrein
 • Eigen stukje bos voor sport en spel
 • Heidegebied op loopafstand
 • Inclusief maaltijden

* controleer of er gestookt mag worden

Aankomst
wijzig
Vertrek
wijzig
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

tijdelijk inclusief energie toeslag

Optie aanvragen

Of bel ons op +31 577 411 556

Over de locatie

Paasheuvelgroep Vierhouten ligt direct aan de Elspeetsche heide en aan verschillende (speel)bossen. Op het terrein ligt een grote speeltuin met kabelbaan, een natuurlijke speelplas (niet voor langdurig zwemmen) en een klein strandje. Op de locatie vind je de leerzame heemtuin Heimanshof en in de buurt vind je spannende activiteiten als het Verscholen dorp of bezoekerscentrum Veluwezoom.

Groepsaccommodatie - Vierhouten - Pinksterbloem - Eetzaal
Groepsaccommodatie - Vierhouten - Korenbloem - Eetzaal

Natuurgebied Noord-Veluwe en Elspeetsche heide

De Veluwe, is waarschijnlijk het bekendste natuurgebied van Nederland. Je ontdekt er prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Onze locatie in Vierhouten maakt deel uit van het noordelijke gedeelte van de Veluwe met prachtige bossen en heidegebieden. Vossen, reeën, herten en zwijnen lopen hier vrij rond en laten zich geregeld zien. Als je maar zachtjes aan doet en stil bent, van nature zijn het namelijk schuwe beesten die mensen liever ontwijken.

Het dorp Vierhouten is oorspronkelijk vernoemd naar de vier bossen (“houten” genoemd) rondom het dorp. Nog steeds wordt het dorp omringd door deze prachtige bossen, maar ook de Elspeetsche heide is een kenmerkend gebied dat direct aan onze locatie grenst. Oorspronkelijk was dit een bosgebied. Na het kappen van de bomen gebruikten de boeren van Elspeet en omgeving het gebied eeuwenlang voor de schapenhouderij. Door deze begrazing ontstond een uitgestrekt heideveld. Er is hier op loopafstand van de groepsaccommodaties een replica van een grafheuvel uit de steentijd te zien.

“Een perfecte locatie voor grote groepen, De kamers zijn simpel maar voor de rest prima verzorgd. ” RGO Middelharnis

voortgezet onderwijs

Gratis inspiratiemagazine

Meer weten over de locatie en Stichting Paasheuvelgroep? Vraag dan het gratis magazine OpKamp! aan. Regelmatig hebben we in dit magazine leuke interviews staan, informatie over de locaties of leuke activiteiten en spelletjes. Een kleine verzameling bieden we ook digitaal aan.

BBQ pakket

Maaltijden

Dit gebouw verhuren wij inclusief 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch en avond). Deze zijn al in de prijs inbegrepen. Voor het avondeten zijn er verschillende keuzes. Tegen een kleine meerprijs zijn ook BBQ pakketten te bestellen. Wij brengen het eten naar het gebouw, de groep doet zelf de afwas. Uiteraard zijn alle maaltijden ook vegetarisch beschikbaar.

Informatie

Sommige dingen wil je ook gewoon even kunnen downloaden en later bekijken, we hebben wat extra informatie voor je klaar gezet.

Checklists

Slaapverblijven

 • 7 x 2 stapelbedden (begane grond)
 • 5 x 2 enkele bedden (begane grond)
 • 18 x 2 stapelbedden (eerste verdieping)
 • Bedden voorzien van: matras en kussen

Keukeninventaris

 • Koffiemachine met filters
 • Waterkoker
 • Koelkast
 • Magnetron
 • Borden, bestek en kopjes
 • Vuilniszakken en afwasmiddel
 • Koffie, thee, suiker en melk

Zelf meenemen

 • Slaapzak / Dekbed
 • Onderlaken
 • Kussensloop
 • Handdoeken en theedoeken

Leuk in de omgeving

Heemtuin Heimanshof Heemtuin Heimanshof (0km)

Heemtuin de Heimanshof is een Veluwse landschapstuin waarin alle planten verzameld worden die van nature op de Veluwe groeien. De Heemtuin ligt op het terrein van de locatie Vierhouten..

Het Verscholen Dorp Het verscholen dorp (4km)

Dit in de oorlog opgerichte onderduikerskamp, bestond uiteindelijk uit 9 hutten. Deze hutten waren gebouwd in een zeer dicht bos van jonge dennen en waren daarom niet gemakkelijk te ontdekken

Bezoekerscentrum Nunspeet Bezoekerscentrum Nunspeet (6km)

In het bezoekerscentrum is een uitgebreide expositie over het ontstaan van de Veluwe, het landschap en de natuur. Speciaal voor kinderen is er een kabouterhut en een kabouterroute.

Koperen Ezel Koperen Ezel (6km)

De Koperen Ezel is een ezelfokkerij met veel ezels en veulens. Over ons hele terrein staan verschillende speeltoestellen verspreid, zowel binnen als buiten! Je kunt bij onder andere klimmen, glijden, skelteren, van de kabelbaan, springen op het springkussen en nog veel meer.

Zwembad De Brake Zwembad De Brake (9km)

Je bent van harte welkom om te genieten tijdens het recreatief zwemmen in zwembad De Brake. Op woensdagen (met uitzondering van de vakanties) geldt er een maximum aantal bezoekers van 350 personen voor het recreatief zwemmen.

T Smallert Speelpark ’t Smallert (13km)

Lekker klimmen, klauteren, schommelen en glijden in ons uitgebreide speelpark. Er is een speelvijver met pontjes en stapstenen. Maar ook leuke klimtoestellen, een airtrampoline en hoge glijbanen ontbreken natuurlijk niet in ons park.

Klimbos Ermelo Klimbos Ermelo (16km)

Klimbos Ermelo beschikt over 8 uitdagende parcoursen! Deze parcoursen zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde klimmer. Je bepaalt zelf hoeveel en welke parcoursen je wilt klimmen.

Paleis Het Loo Paleis het Loo (18km)

Paleis Het Loo is het grootste, authentieke 17e-eeuws paleis van het Huis Oranje-Nassau. Al sinds 1984 ervaren onze bezoekers hoe de Oranjes op deze plek woonden, werkten en genoten van de tuinen, het paleis en de natuur. Het is een plek met een bijzondere geschiedenis.

Optie aanvragen (vrijblijvend)

Verblijfsduur:

Beschikbare aankomstdatums:

Uw gegevens:

Naar dit e-mailadres sturen wij de bevestiging van uw boekingsaanvraag.

Wanneer wij nog vragen hebben bellen wij u op dit nummer.

Op basis hiervan sturen wij gerichte informatie.

Jeugdeducatiefonds

Scholen die door het jeugdeducatiefonds zijn gecertificeerd ontvangen 10% korting op de reguliere tarieven.

We gebruiken uw gegevens alleen om de aanvraag te verwerken (Lees ook onze privacy-verklaring).

Aankomst
Vertrek
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

tijdelijk inclusief energie toeslag

Optie