Informatie & reserveringen

Met 10 locaties en 42 groepsaccommodaties is het soms best lastig om net die ene accommodatie te vinden die perfect bij jullie groep past. Uiteraard helpen we je dan graag met zoeken. dat kan het makkelijkste door even te bellen of te mailen. Onze medewerkers kennen elke locatie en kunnen je adviseren bij specifieke wensen.

Neem contact op met onze afdeling Reserveringen

T: 0577 411 556
E: info@paasheuvelgroep.nl
W: www.groepsgebouw.nl 

 

Wilt u ons per post bereiken dan kan dat op ons hoofdkantoor in Vierhouten. Let op: voor kaartjes aan deelnemers van de kampen is het handiger deze rechtstreeks naar de locaties te sturen. Adresgegevens van de verschillende locaties zijn hiernaast terug te vinden.


Stichting Paasheuvelgroep - hoofdkantoor
't Frusselt 30
8076 RE Vierhouten
T: 0577 - 411 556

 

Al bijna 100 jaar wordt er aan de voet van de Keutenberg gekampeerd. De camping is vernoemd naar de natuurlijke bron direct naast de camping, "de Gronselenput". De camping wordt volledig beheerd door vrijwilligers, uniek in Nederland! Het kan dan ook geen toeval zijn dat op de camping een gezellige ongedwongen sfeer hangt, je vindt hier geen commerciële poespas maar wel vrijwilligers met hart voor de camping en haar gasten!

 

Camping Gronselenput in Wijlre
Haasstad 3
6321 PK Wijlre
T: 043 - 459 16 45
W: www.gronselenput.nl
E: gronselenput@paasheuvelgroep.nl