Groepsverblijf 20 personen

Wij hebben 38 grote groepsaccommodaties in eigen land. Een aantal groepsaccommodaties zijn ideaal voor groepen van circa 20 personen. Wat maakt deze accommodaties zo geschikt?

Groepsaccommodate - Vierhouten - Safarikamp Bandar - Overzicht

Wij koken voor de groep zodat jullie leuke activiteiten kunnen ondernemen. Bij een paar van onze vakantiehuizen is het mogelijk te verblijven op basis van zelfverzorging.

Als je een verblijf boekt voor grote groepen dan wil je natuurlijk ook veel buitenruimte. En dat bieden we. Al onze locaties liggen bij prachtige natuurgebieden. In het bos, bij het water of bij de heide. Erg leuk voor een weekend weg met een groep vrienden, de hele familie of de sportclub.

Groepsaccommodatie Vierhouten - Jaap - Buitenruimte

Onze vakantiehuizen

Wij denken dat onderstaande groepsaccommodaties het beste passen bij een groep van 20 personen. Uiteraard zijn er nog meer grote vakantiehuizen (vanaf 30 personen).

Ben je met een iets grotere groep dan kunnen gebouwen gecombineerd worden. Wellicht hebben we ook een ander gebouw waar de hele groep in past.

Kijk bij onze overige groepsaccommodaties of maak gebruik van de zoekfunctie bovenaan de pagina. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 0577 411 556. Wij kijken dan ook met je mee wel gebouw het beste bij jullie groep past.