Groepsaccommodatie Brabant | twee mooie locaties

Brabantse gezelligheid, bossen en zandverstuivingen. Logisch dat je zoekt naar een groepsaccommodatie in Brabant. Gelukkig hebben we meerdere accommodaties in de mooiste natuurgebieden van Brabant.

Groepsaccommodatie Oosterhout - Voorkant

Groepsaccommodatie Noord Brabant - locatie Oosterhout

Groepsaccommodatie Schoolbuitenhuis ligt in het bos met een heerlijke zandverstuiving voor de deur. Dit verblijf is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Op loopafstand ligt het mooiste zwembad van Noord Brabant, de Warande. Dit zwembad heeft meerdere speelbaden maar ook een 50 meter wedstrijdbad. Ook het sportpark is vanuit de accommodatie te belopen. Voor sportgroepen is dit een uitermate geschikte keuze.

Groepsaccommodatie Teteringen - Zijkant

Kampeerboerderij Brabant - locatie Teteringen

Buitenhuis Teteringen is een sfeervolle groepsaccommodatie in het bos. Net buiten het gebouw ligt een heerlijke zandvlakte en volop ruimte voor de leukste spellen en activiteiten. De accommodatie is geschikt voor 20 tot 32 personen en beschikt over een groot terras met tafels en stoelen. Ook het tafeltennis nodigt uit lekker veel buiten te zijn met de groep. Perfect voor een weekendje weg met jong en oud.

Al onze groepsaccommodaties bekijken? Naast de groepsverblijven in Noord Brabant hebben we nog 36 groepsverblijven verspreid door het land.