38 groepsaccommodaties in Nederland

Wij geloven dat een kamp bijdraagt aan de sociale ontwikkeling van kinderen. Zeker wanneer tijdens het kamp lekker veel buiten wordt gespeeld. Bovendien is het gewoon gezellig! En dat is precies waarom onze Stichting 38 betaalbare groepsaccommodaties door heel Nederland aanbiedt. Met lekker veel natuur om de accommodaties.

Wie komen er naar onze groepsaccommodaties?

Omdat onze stichting zich primair richt op jeugd zijn onze groepsverblijven eenvoudig maar modern ingericht. De groepsaccommodaties hebben vrijwel altijd stapelbedden en zijn geschikt voor zowel kleine groepen als grote groepen. Daarom ontvangen we vooral veel scholen, sport- en muziek verenigingen. Maar ook studenten en families of collega’s zijn bij ons welkom voor een weekendje weg. We hebben daarnaast een selectie met goedkope groepsaccommodaties.

Groepsaccommodatie - Vierhouten - Edelhert - Buitenruimte

Groepsverblijf Nederland - In de mooiste natuur

Wij zijn van mening dat de mooiste avonturen buiten worden beleefd. Vandaar dat al onze groepsaccommodaties in de mooiste natuurgebieden van Nederland liggen. Vanuit de groepsaccommodaties sta je dus meteen op de mooiste plekjes. Geniet bijvoorbeeld van de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, of het Brielse meer.

Kom je met nog meer personen of krijg je geen resultaat?

Het kan zijn dat je geen beschikbaarheid krijgt omdat een gebouw al bezet is, neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een alternatieve datum. Ben je met een nog grotere groep dan kunnen we verschillende accommodaties op 1 locatie combineren. Dit is wat lastig uitzoeken via de website maar we helpen je graag persoonlijk voor het beste aanbod.

Onderstaand vind je alvast een aantal suggesties. Kom je met een echt grote groep kijk dan op de pagina met grote vakantiehuizen in Nederland of bel ons op 0577 411 556 zodat we samen kunnen kijken wat voor jullie de beste optie is. Zo kan je altijd de juiste groepsaccommodaties vinden.