Groepsaccommodatie voor grote groepen?

Stichting Paasheuvelgroep heeft meerdere grote groepsaccommodaties in Nederland. Zo hebben we meerdere accommodaties voor ongeveer 50 of 60 personen maar ook groepsaccommodaties waar maar liefst 192 personen in kunnen slapen. Veel grote groepen kiezen er echter ook voor om meerdere gebouwen op 1 locatie te combineren.

Wat maakt deze grote groepsaccommodaties zo geschikt?

  1. Veel buitenruimte waar grote groepen makkelijk activiteiten kunnen houden
  2. Eten wordt verzorgd, we kunnen ons namelijk voorstellen dat je niet de hele dag in de keuken wilt staan
  3. Toch liever zelf koken? Op een paar locaties kan dat, met een keuken geschikt voor grote groepen
Groepsaccommodatie Bosuil - Voorkant

Tot 192 personen in 1 gebouw

In ons grootste gebouw kunnen maar liefst 192 personen verblijven, maar we hebben daarnaast een groot aanbod in accommodaties vanaf 50 personen. Je kunt deze gebouwen vinden door in de groene zoekbalk bovenaan deze pagina het aantal personen in te vullen. Uiteraard mag je ons ook even bellen, dan kijken we samen met je naar de meest passende accommodaties

Kom je met nog meer personen of krijg je geen resultaat?

Het kan zijn dat je geen beschikbaarheid krijgt omdat een gebouw al bezet is, neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een alternatieve datum. Ben je met een nog grotere groep dan kunnen we verschillende accommodaties op 1 locatie combineren. Dit is wat lastig uitzoeken via de website maar we helpen je graag persoonlijk voor het beste aanbod.

Onderstaand vind je alvast de locaties met meerdere grote vakantiehuizen die gecombineerd kunnen worden voor grote groepen. Bel ons op 0577 411 556 zodat we samen kunnen kijken wat voor jullie de beste optie is.