De Zonnehal

In Vierhouten staan nog steeds de monumentale gebouwen van de vroegere Arbeiders Jeugd Centrale (A.J.C.). In de crisisjaren 1937/1938 hebben werkloze jongeren in het kader van de  werkgelegenheidsprojecten zelf een speel- en schuilgelegenheid gebouwd, die we nu kennen als de Zonnehal. In 2023 is de kenmerkende voorkant van de Zonnehal gerestaureerd.

Op 2 juli 2023 zullen we de Zonnehal feestelijk heropenen.

Adresgegevens locatie

Paasheuvelgroep Vierhouten
’t Frusselt 30
8076RE
Vierhouten

Parkeren op het terrein

Met 10 groepen op het terrein en meer dan 130 aanmeldingen voor de bijeenkomst was het wel even puzzelen of we genoeg parkeerplekken konden verzorgen. Maar ook dat is gelukt, we hebben een apart veld waar jullie kunnen parkeren.

De parkeerplattegrond is via onderstaande knop te bekijken, wij zijn zelf uiteraard ook ter plekke (bij de rode stip) om iedereen naar de correcte parkeerplek te verwijzen.

– Rode lijn  = route naar de parkeerplek
– Blauwe lijn = wandelroute naar de Zonnehal
– Groene lijn = route naar de Zonnehal voor het afzetten van mensen

Het is uiteraard mogelijk om mensen eerst af te zetten bij de Zonnehal, hiervoor kan het beste de groene route worden aangehouden. Graag verzoeken wij iedereen om hierna via dezelfde route terug te rijden om de auto te parkeren op de aangegeven parkeerplek.