Groepsaccommodatie Brabant | drie mooie locaties

Brabantse gezelligheid, bossen en zandverstuivingen. Logisch dat je zoekt naar een groepsaccommodatie in Brabant...

Brabant is natuurlijk beroemd om zijn gezelligheid. Maar wist je dat onze accommodaties in Brabant in prachtige natuurgebieden liggen? Vanuit alle groepsverblijven loop je direct het bos in. Je kan volleyballen op de zandverstuivingen of lopend naar één van de mooiste zwembaden van Brabant.

Groepsaccommodatie Noord Brabant - locatie Oosterhout

In Oosterhout (bij Breda) ligt groepsaccommodatie Schoolbuitenhuis. Dit groepsverblijf ligt direct in het bos met een heerlijke zandverstuiving voor de deur. Dit verblijf is geschikt voor groepen vanaf 50 personen.

Op loopafstand ligt het mooiste zwembad van Brabant, de Warande. Dit zwembad heeft meerdere speelbaden maar ook een 50 meter wedstrijdbad. Ook het sportpark is vanuit de accommodatie te belopen. Het is dan ook niet raar dat deze groepsaccommodatie in Brabant enorm geliefd is bij sportgroepen.

Kampeerboerderij Brabant - locatie Teteringen

Vlak bij het groepsgebouw in Oosterhout ligt Buitenhuis Teteringen. Dit verblijf is een absolute aanrader voor bos liefhebbers. Met een heerlijke zandvlakte voor de deur en volop ruimte voor de leukste spellen en activiteiten.

De accommodatie is geschikt voor 20 tot 32 personen en beschikt over een groot terras met tafels en stoelen. Ook het tafeltennis nodigt uit lekker veel buiten te zijn met de groep. Perfect voor een weekendje weg.

Groepsverblijf Brabant - locatie Ossendrecht

Aan de Belgische grens in Ossendrecht vind je 7 accommodaties in een eigen stuk bos. In dit speelbos vind je speeltoestellen, een openlucht theater, basketbal- en voetbalveld en meerdere feestzalen. Deze groepsaccommodatie in Brabant is dan ook erg populair bij grote groepen met kinderen.

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.