Groepsaccommodatie Brabant

Brabantse gezelligheid, bossen en zandverstuivingen. Logisch dat je zoekt naar een groepsaccommodatie in Brabant...

Brabant is natuurlijk beroemd om zijn gezelligheid, maar wist je ook dat onze groepsaccommodaties in Brabant liggen in prachtige natuurgebieden? Zo loop je vanuit alle groepsaccommodaties direct het bos in, kan je volleyballen op de zandverstuivingen en loop je vanuit de groepsaccommodaties naar één van de mooiste zwembaden van Brabant.

Groepsaccommodatie Brabant - locatie Oosterhout
In Oosterhout (vlak bij Breda) ligt groepsaccommodatie Schoolbuitenhuis. Deze groepsaccommodatie ligt direct in het bos met een heerlijke zandverstuiving voor de deur. Op loopafstand ligt het mooiste zwembad van Brabant, de Warande (met speelbaden maar ook een 50 meter wedstrijdbad). Ook het sportpark is vanuit de accommodatie te belopen. Het is dan ook niet raar dat deze groepsaccommodatie in Brabant enorm geliefd is bij sportgroepen.

Groepsaccommodatie Brabant - locatie Teteringen
Vlak bij de groepsaccommodatie in Oosterhout ligt Buitenhuis Teteringen. Dit verblijf is een absolute aanrader voor de echte bosliefhebber met een heerlijke zandvlakte voor de deur en volop ruimte voor de leukste spellen en activiteiten. Doordat de accommodatie beschikt over een groot terras met buitenmeubilair en tafeltennistafel kan je lekker veel buiten zijn met de groep.

Groepsaccommodatie Brabant - locatie Ossendrecht
Aan de Belgische grens in Ossendrecht vind je 7 groepsaccommodaties in een eigen stuk bos. Met een eigen speelbos inclusief allerlei speeltoestellen, een openluchttheater, basketbal- en voetbalveld en meerdere recreatiezalen en feestzalen is deze groepsaccommodatie in Brabant is erg populair bij grotere groepen met kinderen. 

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.