Groepsaccommodatie Brabant | drie mooie locaties

Brabantse gezelligheid, bossen en zandverstuivingen. Logisch dat je zoekt naar een groepsaccommodatie in Brabant. Gelukkig hebben we meerdere accommodaties in de mooiste natuurgebieden van Brabant.

Groepsaccommodatie Noord Brabant - locatie Oosterhout
Groepsaccommodatie Schoolbuitenhuis ligt in het bos met een heerlijke zandverstuiving voor de deur. Dit verblijf is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Op loopafstand ligt het mooiste zwembad van Noord Brabant, de Warande. Dit zwembad heeft meerdere speelbaden maar ook een 50 meter wedstrijdbad. Ook het sportpark is vanuit de accommodatie te belopen. Voor sportgroepen is dit een uitermate geschikte keuze.

Kampeerboerderij Brabant - locatie Teteringen

Buitenhuis Teteringen is een sfeervolle groepsaccommodatie in het bos. Net buiten het gebouw ligt een heerlijke zandvlakte en volop ruimte voor de leukste spellen en activiteiten. De accommodatie is geschikt voor 20 tot 32 personen en beschikt over een groot terras met tafels en stoelen. Ook het tafeltennis nodigt uit lekker veel buiten te zijn met de groep. Perfect voor een weekendje weg met jong en oud.

Groepsverblijf Brabant - locatie Ossendrecht

Aan de Belgische grens in Ossendrecht vind je 7 accommodaties. Gelegen in een prachtige omgeving met een eigen stuk bos. In dit speelbos vind je speeltoestellen, een openlucht theater, basketbal- en voetbalveld en meerdere feestzalen. Deze groepsaccommodatie in Brabant is dan ook erg populair bij grote groepen met kinderen.

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.