Groepsaccommodatie Limburg | twee verblijven geselecteerd

 

Logisch dat je zoekt naar een accommodatie voor groepen in Limburg, hier vind je namelijk echte limburgse gastvrijheid en top attracties! Noord Limburg heeft heel veel te bieden en is een stuk sneller te bereiken dan je zou denken.

Groepsaccommodatie Noord Limburg | Groepsverblijf Limburg

Vlak bij Venlo biedt Stichting Paasheuvelgroep 2 groepsaccommodaties aan. De accommodaties zijn het hele jaar open en perfect voor voor scholen, sportverenigingen of orkesten. Door de omvang van het verblijf en de buitenruimte zijn de verblijven ook zeer geschikt voor groepen studenten, grote groepen, familie of vrienden.

Groepsverblijf Limburg - het Korhoen

Groepsverblijf het Korhoen is gelegen in het oord waar schrijver Toon Kortooms zijn inspiratie haalde voor zijn boeken 'Mijn kinderen eten turf' en 'Help de dokter verzuipt'. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 140 personen. Buiten het verblijf ligt een eigen stuk bos van 4 hectare met verschillende open plekken waar veel mogelijkheden voor sport en spel zijn.

Groepsverblijf Limburg - de Patrijs

De Patrijs is een accommodatie voor maximaal 120 personen met een mooi groot speelveld direct naast het gebouw. Op slechts 3 kilometer afstand ligt het prachtige natuurgebied Mariaveen. De Patrijs heeft de beschikking over een aparte recreatiezaal.

Wat is er te doen in Noord Limburg?
Attractiepark Toverland is het perfect uitje voor actievelingen, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in Limburg. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg. Wie van de natuur houdt kan terecht in het speelbos op de locatie of bijvoorbeeld in Nationaal Park De Groote Peel.

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.