Groepsaccommodatie Limburg

Logisch dat je zoekt naar een accommodatie voor groepen in Limburg, hier vind je namelijk echte limburgse gastvrijheid en top attracties!

Bij Limburg denken de meeste mensen direct aan Zuid Limburg, maar ook het noorden van Limburg heeft heel veel te bieden en is een stuk sneller te bereiken dan je zou denken. Vlak bij Venlo biedt Stichting Paasheuvelgroep 2 groepsaccommodaties aan voor het perfecte kamp of weekendje weg. Door de omvang van het verblijf en de grootte buitenruimte zijn de verblijven ook zeer geschikt voor studenten. Deze groepsaccommodaties in Limburg zijn dichterbij dan je zou verwachten en hebben toch de gezelligheid die hoort bij Limburg. Ook vanuit België en Duitsland goed te bereiken.

Wat is er te doen in Limburg?

Wij zijn trots op de vele buitenruimte die bij onze accommodaties aanwezig zijn, ideaal voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Maar de vele attracties in Limburg bieden voor elke groep wel wat. Zo is Attractiepark Toverland het perfect uitje voor actievelingen, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in Limburg. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden  van Limburg.

Wie van de natuur houdt kan terecht in het speelbos op de locatie of bijvoorbeeld in ‘Nationaal Park De Groote Peel’.

 

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.