Groepsaccommodatie Limburg | twee verblijven geselecteerd

Logisch dat je zoekt naar een accommodatie voor groepen in Noord Limburg, hier vind je namelijk echte limburgse gastvrijheid en top attracties!

Bij Limburg denken de meeste mensen direct aan limburgse vlaai en het limburgse landschap in het zuiden. Maar ook Noord Limburg heeft heel veel te bieden en is een stuk sneller te bereiken dan je zou denken.

Groepsaccommodatie Noord Limburg | Groepsverblijf Limburg

Vlak bij Venlo biedt Stichting Paasheuvelgroep 2 groepsaccommodaties aan. Perfect kamp of weekendje weg voor scholen, sportverenigingen of orkesten. Door de omvang van het verblijf en de grootte buitenruimte zijn de verblijven ook zeer geschikt voor groepen studenten, grote groepen, de hele familie of vrienden.

Groepsverblijf Limburg - het Korhoen

Groepsverblijf het Korhoen is gelegen in het oord waar schrijver Toon Kortooms zijn inspiratie haalde voor zijn boeken 'Mijn kinderen eten turf' en 'Help de dokter verzuipt'. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 140 personen. Buiten het verblijf ligt een eigen stuk bos van 4 hectare met verschillende open plekken waar veel mogelijkheden voor sport en spel zijn.

Groepsverblijf Limburg - de Patrijs

De Patrijs is een accommodatie voor maximaal 120 personen met een mooi groot speelveld direct naast het gebouw. Op slechts 3 kilometer afstand ligt het prachtige natuurgebied Mariaveen. De Patrijs heeft de beschikking over een aparte recreatiezaal. Alle slaapzalen liggen op de begane grond.

Wat is er te doen in Noord Limburg?

Wij zijn trots op de vele buitenruimte die bij onze accommodaties aanwezig zijn, ideaal voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Maar de vele attracties in Limburg bieden voor elke groep wel wat.

Zo is Attractiepark Toverland het perfect uitje voor actievelingen, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in Limburg. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg. Wie van de natuur houdt kan terecht in het speelbos op de locatie of bijvoorbeeld in ‘Nationaal Park De Groote Peel’.

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.