Groepsaccommodatie Noord Limburg

Logisch dat je zoekt naar een accommodatie voor groepen in Noord Limburg, hier vind je namelijk echte limburgse gastvrijheid en top attracties!

Bij Limburg denken de meeste mensen direct aan het zuiden maar ook Noord Limburg heeft heel veel te bieden en is een stuk sneller te bereiken dan je zou denken. Vlak bij Venlo biedt Stichting Paasheuvelgroep 2 groepsaccommodaties aan voor het perfecte kamp of weekendje weg voor scholen, sportverenigingen of orkesten. Door de omvang van het verblijf en de grootte buitenruimte zijn de verblijven ook zeer geschikt voor studenten, familie of vrienden. Deze groepsaccommodaties in Noord Limburg zijn dichterbij dan je zou verwachten en hebben toch de gezelligheid die hoort bij Limburg. Ook vanuit België en Duitsland goed te bereiken. De groepsaccommodaties zijn het hele jaar open.

Wat is er te doen in Noord Limburg?

Wij zijn trots op de vele buitenruimte die bij onze accommodaties aanwezig zijn, ideaal voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Maar de vele attracties in Limburg bieden voor elke groep wel wat. Zo is Attractiepark Toverland het perfect uitje voor actievelingen, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in Limburg. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg.

Wie van de natuur houdt kan terecht in het speelbos op de locatie of bijvoorbeeld in ‘Nationaal Park De Groote Peel’.

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.