Informatie over reserveringen

• Tarieven
De Paasheuvelgroep kent zowel groepsaccommodaties op basis van zelfverzorging als groepsaccommodaties inclusief drie maaltijden per dag (voor slechts €9,- per persoon verzorgt de locatie ontbijt, lunch en diner tijdens het verblijf. Koffie en thee zijn daarbij onbeperkt inbegrepen).

Vul op de website het aantal (geschatte) personen en de gewenste datum in en je ziet direct de totaalkosten. Hier komt (indien van toepassing) alleen nog de toeristenbelasting bij, verder niks.

Wil je de tarieven kunnen downloaden, bekijk dan de prijslijst 2022

• Nachtregister
Om zorg te dragen voor een zo veilig mogelijk verblijf op ons terrein, ontvangen wij bij aankomst een volledig ingevuld nachtregister. Elke gemeente stelt andere eisen aan het nachtregister, download onderstaand een voorbeeld register voor jullie locatie. Staat jullie locatie er niet bij? dan hoeft er ook geen nachtregister te worden ingeleverd.

Baarn | Epe | Evertsoord | Oostvoorne | Stroe | Vierhouten | Wijlre

 

• Infobladen
Voor meer informatie over groepsverbijven, zoals een routebeschrijving en informatie over aankomst- en vertrektijden, zijn onderstaande infobladen naar keuze downloaden.

Austerlitz
Plattegrond Paasheuvelgroep Austerlitz, Bosuil, Egel, Houtduif, Krekel, Lipke Zijlstrahuis, Merel, Mier, Specht, Vos, Wolf, Leeuw en Leeuwenkuil.

Baarn
De Stulp

Epe
De Hertekolk

Evertsoord
Korhoen, Patrijs

Oosterhout
Schoolbuitenhuis

Oostvoorne
Samuel Naardenhuis

Stroe

Klein Anker

Teteringen
Buitenhuis Teteringen

Vierhouten
Plattegrond Paasheuvelgroep VierhoutenBoomkleverEekhuusJaap van de LindenhoeveKlaproos, Koekoek, Korenbloem, Onderhil, Pinksterbloem, Pipokamp, Rode Valkennest, Safarikamp Bandar, Safarikamp Zanzi en Vliegenzwam.


• Maaltijdverzorging

Bij de Paasheuvelgroep worden, afhankelijk van de locatie, de groepsverblijven inclusief drie maaltijden per dag gereserveerd. Het ontbijt en de lunch zijn standaard, voor het avondeten zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele vegetariërs of andere bijzonderheden. Ongeveer een maand voor aankomst ontvangt u van ons een e-mail waar jullie de maaltijdkeuze en eventuele bijzonderheden kunnen doorgeven. De maaltijdkeuze kan per locatie verschillen, onderstaand de maaltijd mogelijkheden per locatie:

Austerlitz

Baarn

Evertsoord

Oosterhout

Oostvoorne

Vierhouten


• Richtlijnen tijdens het verblijf
Wij hopen dat u bij ons een prettige tijd heeft. Om verrassingen te voorkomen adviseren wij onze richtlijnen voor aankomst goed door te nemen. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan horen wij dat graag van u. Bekijk onze richtlijnen.

Voor sommige groepen kan het zijn dat we een aantal anavullende richtlijnen hanteren, zoals een verplichte kijkafspraak vorodat we de reservering definitief maken. Bekijk hier de aanvullende richtlijnen.


• Inspiratiemagazine
Op Kamp! is het inspiratiemagazine van Stichting Paasheuvelgroep. Op Kamp! is gratis beschikbaar voor al onze gasten en bevat informatie over de locaties, leuke doe activiteiten en tips, als ook ervaringen en achtergronden van onze groepen. Het magazine kan hier worden aangevraagd!• Reserveringsvoorwaarden / Annuleringsvoorwaarden Stichting Groepsaccommodaties Nederland en Recron
De Paasheuvelgroep is aangesloten bij de 2 belangrijkste brancheverenigingen in onze sector, het Recron en Stichting Groepsaccommodaties Nederland. Hiermee heeft de Paasheuvelgroep zich ook gecommiteerd aan de Reserveringsvoorwaarden van de betrokken verenigingen. Voor reserveringen gemaakt voor 1 april 2020 zijn de voorwaarden van Stichting Groepsaccommodaties Nederland van toepassing. Vanaf 1 april 2020 gelden de voorwaarden van het Recron.

 
Boekingsvoorwaarden - Groepen
Bij het maken van uw reservering is het goed om te weten dat wij een aantal boekingsvoorwaarden hanteren naast de standaard reserveringsvoorwaarden.

 • De groep dient te voldoen aan de minimale bezetting van een gebouw zoals vermeld op de prijslijst en op de website. Komt u met minder personen dan de minimale bezetting aangeeft dan zal de reservering tegen het kindertarief zelfverzorging aangevuld worden tot u voldoet aan de minimale bezetting.
 • Wanneer een gast meerdere gebouwen afneemt, dient het ene gebouw met 75% gevuld te zijn voordat het volgende gebouw of veld geopend wordt. Voor meer duidelijkheid kunt u contact opnemen met afdeling Reserveringen van de Paasheuvelgroep.
 • Tot 2 weken na het maken van de reservering kunt u nog kosteloos van locatie wijzigen. Wanneer u na deze 2 weken van locatie verandert kan er een wijzigingstoeslag in rekening gebracht worden. Deze bedraagt € 50,00
 • Tot 2 weken voor aankomst kunt u het aantal personen kosteloos bijstellen. De eindfactuur wordt na afloop van uw verblijf opgemaakt op basis van het aantal personen dat 2 weken voor aankomst bij ons bekend is. Zorgt u er dus voor dat u uiterlijk 2 weken voor aankomst het definitief aantal personen doorgeeft.
 • Voor eventuele dag gasten (extra gasten die niet blijven slapen) hanteren wij een toeslag per persoon per dag. Indien dag gasten mee eten met de groep worden de extra maaltijden in rekening gebracht en vervalt de toeslag per persoon per dag.
 • Wij hanteren een standaard borg van € 200,- per verblijf. Voor risicogroepen kan deze borg verhoogd worden.
 • Wij hanteren afhankelijk van de periode van boeking één of meerdere betalingstermijnen. De specifieke termijnen staan vermeld op de reserveringsbevestiging. Vanaf 2021 dient 100% van de kosten voor aankomst te zijn voldaan.
 • Wij hanteren standaard aankomst- en vertrekdagen. Afwijkingen hierop zijn in overleg mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 0577 411 556.
 • Bij annulering is het mogelijk dat er annuleringskosten in rekening gebracht worden. Hierbij worden de standaard annuleringspercentages gehanteerd zoals vermeld in de reserveringsvoorwaarden.
 • Vanaf 2018 is het niet meer mogelijk om catering maaltijden te laten vervallen. Indien u geen gebruik maakt van een maaltijd wordt deze wel in rekening gebracht.
 • Op de eerste dinsdag in april is het mogelijk om 2 jaar vooruit te boeken. De minimale bezetting en de prijs kan nog wel gewijzigd worden.