Over de locatie

Groepsaccommodatie in het bos met grote recreatiezaal en een aparte ruimte met podium en audio installatie. Rondom de recreatiezaal ligt een gang met de slaapkamers en het sanitair. Voor de leiding zijn er ook kleinere kamers beschikbaar. De Stulp (Baarn Utrecht) ligt mooi afgelegen in boswachterij Het Vuursche. Buiten het verblijf is een terras met picnicktafels, een basketbalveld, voetbalveldje en een groot speelbos.

 • 124 slaapplaatsen
 • 14 slaapkamers
 • 22 douches en 10 wc’s
 • Vuurkorf is aanwezig *
 • Mogelijkheden voor basketbal en voetbal
 • Picknicktafels rondom het gebouw
 • Sport- en speelveld naast het gebouw
 • Wordt verhuurd inclusief ontbijt, lunch en avondeten
 • Als enige groep op de locatie
 • Aparte ruimte met podium en audio voor de bonte avond

* controleer of er gestookt mag worden

 

Aankomst
wijzig
Vertrek
wijzig
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

Tarieven voor deze datum zijn nog niet bekend, plaats vrijblijvend een voorreservering
Optie aanvragen

Of bel ons op +31 577 411 556

Over locatie Baarn

Het groepsverblijf ligt in natuurgebied en boswachterij De Lage Vuursche. Geniet van natuur en avontuur, recreatie en inspiratie. Boswachterij de Lage Vuursche is een beschermd natuurgebied zodat u tijdens uw groepsverblijf optimaal kunt genieten van de natuur. Zodra u naar buiten gaat, bent u slechts enkele stappen verwijderd van het bos in Baarn. Dit gebied waarin de groepsaccommodatie is gelegen was heel vroeger een groot heidegebied. Tegenwoordig bevindt zich hier het Paardenbos dat grenst aan de achtertuin van Paleis Soestdijk waar prinses Beatrix haar kinderjaren heeft doorgebracht. Op loopafstand ligt het unieke boszwembad “De Vuursche”. Op fietsafstand vind je attracties als kasteel Groeneveld en het Militair Museum.

Groepsaccommodatie Baarn - Recreatieruimte
Groepsaccommodatie Baarn - Podium
“Fijn dat het eten verzorgd wordt, heel veel ruimte voor de kinderen om te spelen. Door de inrichting van de locatie loopt het kamp bijna als vanzelf.” St. Alberdingk Thijm Scholen, locatie De Wilge

Een bijzonder bosgebied

Het bosgebied rondom Lage Vuursche (“De Vuursche”) is een lappendeken van voormalige landgoederen. Elk stukje van De Vuursche heeft dan ook zijn eigen sfeer. In het ene gedeelte loop je door een dicht en donker dennenbos. En verderop door een lieflijk open bos, waar de zon op de bodem valt. En onderweg kun je worden verrast door een grafheuvel. Of door een monumentale eik die daar al eeuwen staat. Een verscheidenheid aan landschapskenmerken dus: van loofbossen tot heide, van naaldbos tot drassige gronden.

Leuk in de omgeving

Imkers aan het werk Bijenvolken op de Stulp

Op het terrein van de Stulp leven een paar bijenvolken. De honingbij is een productief volkje. Elke werkbij heeft zijn eigen taakje en de koningin legt elke dag wel 1500 eitjes! Imkers Fred en Christien vertellen je er graag meer over.

Sportproductions Baarn (0km)

Vaste partner voor activiteiten op de eigen locatie! Ze kennen ons terrein en weten dus precies welke activiteiten hier perfect bij passen. Van losse spellen zoals Expeditie Groepsgebouw tot volledige programma's met meerdere activiteiten.

Klimbos in Lage Vurrsche Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche

In Lage Vuursche (12 km van Austerlitz) ligt Klimbos Gooi-Eemland met maar liefst 10 klimroutes. Het is een waar klimparadijs, klim jij op 2 meter of 22 meter hoogte?

Zwembad Laag Vuursche Bosbad De Vuursche in Baarn

Openlucht zwembad in de bossen van Baarn! Op slechts 2 kilometer van de Stulp. Met een wedstrijdbad, een recreatiebad, een kleuterbad en een peuterbad is het Bosbad de ideale plek voor jong en oud. Er is ook een midgetgolfbaan.

Kasteel Groeneveld Kasteel Groeneveld in Baarn

Kasteel Groeneveld op 3 kilometer afstand en organiseert en ontwikkelt tentoonstellingen, kinderactiviteiten en evenementen waarbij bezoekers geprikkeld worden anders naar de natuur en omgeving te kijken.

Gooisch Natuurreservaat Gooisch natuurreservaat in Hilversum

Het Goois Natuurreservaat beheert en beschermt ruim 2.800 ha natuur in ca. afzonderlijke 65 gebieden tussen het Gooimeer en Hollandsche Rading, waar de provincie Noord-Holland grenst aan de provincie Utrecht. Ligt op circa 10 kilometer van de Stulp.

Het spoorwegmuseum in Utrecht Het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum ligt op 15 kilometer afstand. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater en spannende attracties.

Museum Speelklok Museum Speelklok in Utrecht

Dit museum toont je de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten! Van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel, al doende en al luisterend leer je meer over alle instrumenten.

Nationaal Militair Museum in Soest Nationaal Militair Museum in Soest

Het Nationaal Militair Museum in Soest ligt op 15 minuten fiets afstand van onze groepsaccommodaties. Dit museum toont de rol van de krijgsmacht in onze samenleving en heeft speciale pakketten voor het onderwijs.

Beeld en geluid Beeld en Geluid in Hilversum

Beeld & Geluid is dé plek waar je alles over media kunt ervaren. Voor de museumbezoeker die geïnteresseerd is in de werking van media en de scholier die een workshop komt volgen over fake news.

Speelpark Oud Valkenveen Oud Valkeveen in Naarden

peelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied op 18 kilometer van Baarn. Al circa 95 jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

BBQ pakket

Maaltijden

Dit gebouw verhuren wij inclusief 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch en avond). Deze zijn al in de prijs inbegrepen. Voor het avondeten zijn er verschillende keuzes. Tegen een kleine meerprijs zijn ook BBQ pakketten te bestellen. Wij brengen het eten naar het gebouw, de groep doet zelf de afwas. Uiteraard zijn alle maaltijden ook vegetarisch beschikbaar.

Checklists

Slaapverblijven

 • 8 slaapzalen met 7 stapelbedden
 • 2 slaapkamers met 1 stapelbed
 • 4 slaapkamers met 2 losse bedden
 • Bedden voorzien van: matras en kussen
 • 1 mindervalide toilet- en doucheruimte

Keukeninventaris

 • Koffiemachine met koffiefilters en koffie
 • Waterkoker met thee
 • Koelkast
 • Combisteamer
 • Vaatwasser
 • Serviesgoed
 • Vuilniszakken en afwasmiddel

Zelf meenemen

 • Slaapzak / Dekbed
 • Onderlaken
 • Kussensloop
 • Hand- en theedoeken
 • EHBO trommel

Downloads

Sommige dingen wil je ook gewoon even kunnen downloaden en later bekijken, we hebben wat extra informatie voor je klaar gezet.

Gratis inspiratiemagazine

Meer weten over de locatie en Stichting Paasheuvelgroep? Vraag dan het gratis magazine OpKamp! aan. Regelmatig hebben we in dit magazine leuke interviews staan, informatie over de locaties of leuke activiteiten en spelletjes. Een kleine verzameling bieden we ook digitaal aan.

 

Green Key Logo

Green Key - oog voor de toekomst

Wij vinden dat een duurzame wereld met aandacht voor zowel mens als natuur van belang is voor de toekomst van ons allemaal. Daarom heeft Paasheuvelgroep Baarn het Green Key certificaat Zilver (er is voor deze locatie dispensatie verleend zodat we iets meer tijd hebben om sensoren te plaatsen en de bestaande verlichting te vervangen door LED verlichting).

Optie aanvragen (vrijblijvend)

Verblijfsduur:

Beschikbare aankomstdatums:

Uw gegevens:

Naar dit e-mailadres sturen wij de bevestiging van uw boekingsaanvraag.

Wanneer wij nog vragen hebben bellen wij u op dit nummer.

Op basis hiervan sturen wij gerichte informatie.

Jeugdeducatiefonds

Scholen die door het jeugdeducatiefonds zijn gecertificeerd ontvangen 10% korting op de reguliere tarieven.

We gebruiken uw gegevens alleen om de aanvraag te verwerken (Lees ook onze privacy-verklaring).

Aankomst
Vertrek
Aantal personen
Vanaf 16 jaar
t/m 15 jaar
Groepsprijs

p.p.p.n.:

Tarieven voor deze datum zijn nog niet bekend, plaats vrijblijvend een voorreservering
Optie