Schoolkamp Nederland

 Het schoolkamp (vaak ook groep 8 kamp of werkweek genoemd), dè manier om de onderlinge band van leerlingen te vergroten!

En dat is precies waar wij het als stichting voor doen! Wij zijn er van overtuigd dat het schoolkamp sterk bijdraagt aan de groepsvorming en de sociale ontwikkeling van de deelnemers. Zo zorgt het schoolkamp er niet alleen voor dat het gezelliger wordt in de klas, maar doen de kinderen ook nog een hoop sociale ervaring op waar ze hun hele leven van profiteren. 

Schoolkamp in Nederland?
Een succesvol schoolkamp organiseren? Dan is het natuurlijk wel van belang dat de accommodatie past bij de school. Onze schoolkamp locaties onderscheiden zich door;

  • Lekker veel buitenruimte voor schoolkamp activiteiten
  • Een basic (maar goede) accommodatie
  • Een organisatie die snapt dat er wel eens iets kapot gaat op schoolkamp
  • Catering die wordt verzorgd, gegarandeerd voedselveilig en voordelig!

Jaarlijks ontvangen wij meer dan 800 scholen op schoolkamp! Scholen kiezen voor Stichting Paasheuvelgroep omdat wij betaalbare groepsovernachtingen aanbieden en omdat wij het organiseren van een schoolkamp zo gemakkelijk mogelijk maken.

Een kleine selectie van schoolkamp locaties
Onderstaand alvast een kleine selectie van onze schoolkamp locaties. Meer schoolkamp locaties zijn te vinden via de groene zoekbalk bovenaan. Liever even telefonisch overleg om samen de beste schoolkamp locatie uit te zoeken? We helpen dan graag en zijn te bereiken op 0577 411 556.

Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn "vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.