Over Stichting Paasheuvelgroep

Stichting Paasheuvelgroep wil een sympathieke organisatie zijn waarbij we tegengewicht bieden aan de individualisering van de maatschappij. We willen dit doen door via de kampbeleving sociale interactie en ontwikkeling van het kind te stimuleren, het liefst lekker buiten zonder smartphone of andere “schermen”.

Een mooiere maatschappij
Stichting Paasheuvelgroep is opgericht in 1922, sinds die tijd ontvangen we jeugdgroepen die op onze locaties een "kampbeleving" ervaren. Eigenlijk doen we tegenwoordig nog vrijwel hetzelfde maar dan in een modern jasje. We proberen de maatschappij net even wat mooier te maken door:

  • De ontwikkeling van het kind te stimuleren;
  • Samenwerking en sociale interactie te promoten;
  • Kinderen kennis te laten maken met de aanwezige natuur.

Dit doen we door het aanbieden van basic groepsaccommodaties voor de jeugd van Nederland. Wij geloven namelijk dat het kamp een snelkookpan is die  sterk bijdraagt aan bovenstaande uitgansgpunten. Wij worden dan ook trots van de blije gezichten die we elke dag weer zien, van de samenwerking tijdens het kamp en van vriendschappen die ontstaan. Wij laten kinderen kennis maken met de natuur door vooral veel buitenruimte te bieden in plaats van allerlei "binnen" activiteiten. 

 

Meer over onze Stichting

Bekijk hieronder hoe we zijn ontstaan en op welke wijze we bijdragen aan die mooie maatschappij